BINNENKIJKEN in het kasteel van ROBERT SCHOEMACHER waar vrouw CLAUDIA ‘nog niet dood gevonden wil worden’ (en nu verhuurd is voor €2750 per maan)

0
Na jaren vruchteloos in de verkoop te hebben gestaan voor €1.395.000 is het Vlaamse kasteel van Robert Schoemacher nu verhuurd voor €2750 per maand.

De huurders tekenden een contract voor meerdere jaren, zo valt te lezen in de papieren editie van weekblad Prive van deze week. Voor dat geld krijgen de huurders het kasteel op een terrein van maar liefst zes hectare met bossen, vijvers, heide en wandelpaden. Voor de gevraagde € 1.395.000 krijgt de koper een gerenoveerd landhuis, gelegen in een zeer rustige omgeving op maar liefst 3,5 hectare grond. Het landhuis omvat een ruime hal, gezellige leefruimte met haard, bibliotheek/werkruimte, geïnstalleerde keuken met ontbijthoek, bijkeuken, masterbedroom met badkamer op de gelijkvloerse verdieping, 3 slaakamers en 2 badkamers op de verdieping, een dubbele garage en een prachtige tuin met tuinhuis en serres.


Vanuit de grote hal met gastentoilet en vestiaire bereik je ruime leefruimte. Deze is opgesplitst in een bibliotheek/werkhoek, een zitkamer met haardpartij en een eetgedeelte. Deze gehele leefruimte is volledig vernieuwd en uitgerust met openslaande deuren naar de schitterende tuin met terras.

Aanpalend aan het leefgedeelte de volledig vernieuwde keuken met ontbijthoek en alle inbouwapparatuur.
De bijkeuken en dubbele garage met automatische poort bevindt zich aan de andere zijde van de woning.
Verder hebben we op het gelijkvloers nog deze zeer ruime en volledig nieuwe masterbedroom met grote dressing en luxe vernieuwde badkamer met infraroodkabine.


Op de eerste etage treffen de gastenkamers met een schitterend zicht op de achtertuin en een bijhorende badkamer en ook 2 logeerkamers met een badkamer. Dat Schoemacher niet zelf op zijn kasteel woont is omdat vrouw Claudia er nog niet dood gevonden wil worden.

Dat was ook de reden dat botoxdokter Robert Schoemacher zijn kasteel in de verkoop zette. In 2014 vroeg hij nog € 2.2 miljoen voor het optrekje in Merksplas, onder de rook van Antwerpen. Een prijs die later daalde tot € 1.395.000. Maar geen koper hapte de afgelopen jaren toe dus koos Schoemacher eieren voor zijn geld verhuurde hij zijn kasteel.

Schoemacher zelf woont een stuk minder geriefelijk in Spanje, waar hij een tweekamerappartement heeft.