Pagina titel ...
dinsdag, maart 31
BINNENKIJKEN waar WES en YO nu even tijdelijk in NICE wonen? (€1000 per nacht)

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Wes en Yo wonen tijdelijk in het vijfsterrenhotel Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée. En daar ontbreekt het stel, hard op zoek naar een eigen woninkje, echt aan niets… Dat mag natuurlijk ook wel voor bijna €1000 per nacht. EVEN BINNENKIJKEN? 

Yolanthe Sneijder-Cabau (32) en haar Wesley zijn druk met het vinden van een geschikt familiehuis in het Franse Nice, waar de voetballer een contract voor een jaar heeft getekend bij OGC Nice. tot die tijd resideren ze in de Sea View Suite van het vijfsterrenhotel Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée. Prijs bijna €1000 per nacht.

Het Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée is een tien jaar oude hotel aan de Promenade des Anglais. De suite heeft een panoramisch uitzicht op de Baie des Anges. Er is zwembad, de hamam en een sauna voor het paar om zich te ontspannen. Xess Xava (1) heeft genoeg ruimte om te spelen in de ruim opgezette suite die ligt op de 6de verdieping van het hotel. 

Voordeel van Nice is dat het niet ver ligt van Ibiza, niet alleen het geboorte-eiland van Yolanthe, maar ook de plek waar het stel loungeclub XaXa runt. Het is slechts een halfuurtje vliegen.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0