BINNENKIJKEN – voor net geen 14 miljoen dollar mag u het huis van acteurspaar Mila Kunis en Ashton Kutcher ‘hebben’

0
Beeld: realtor.com/ChonranPictures
Mila Kunis (36) en Ashton Kutcher (42) verkopen het huis waar ze hun gezin stichtten. Voor net geen 14 miljoen dollar (12,3 miljoen euro) bent u de nieuwe eigenaar. EERST EVEN BINNENKIJKEN? .

Mila Kunis en Ashton Kutcher hebben genoeg van hun villa in Beverly Hills, maar niet van Beverly Hills, want et Hollywood-koppel laat elders in de wijk een nieuwbouwwoning optrekken. De bouw is inmiddels halverwege, hoogtijd om hun huidige woning in de ver- koop te zetten. Ze vragen er bijna 14 miljoen dollar voor. Krijgen ze die vraagprijs dan maken ze een winst van bijna vier miljoen dollar.


De witte villa  staat, tussen de bomen, in de beveiligde wijk Hidden Valley en heeft natuurlijk een zwembad in de tuin. Er ligt een eikenhouten vloer op de benedenverdieping, die doorloopt tot in de landelijke witte keuken met witmarmeren aanrechtbladen.

De hoofdslaapkamer heeft dubbele inloopkasten en een luxe badkamer met vrijstaand bad. Op de bovenste verdieping nog vier slaapkamers, elk met een eigen badkamer en inloopkast. In het souterrain  zijn o.a. een sauna en fitnessruimte te vinden.


Het huis is het eerste dat het koppel samen kocht en waar ze hun gezin stichtten. Hun dochter Wyatt is 6, hun zoon Dimitri 3,5 jaar.

Acteurskoppel Ashton Kutcher en Mila Kunis kondigde recent in een filmpje op Twitter aan dat ze hun eigen wijn lanceren. en dat doe ze niet zomaar. “De laatste tijd zijn we gaan houden van virtuele dates met onze vrienden, terwijl we allen vanop afstand van een glaasje wijn en een diner genieten”, vertelde Ashton. “Tegelijk zijn we gepassioneerd om iets te doen voor organisaties die zich nu inzetten voor ons land, voor kinderen die voedsel nodig hebben, voor gezinnen die hun jobs verloren zijn en voor bedrijven die in nood verkeren. En toen kwam Mila met het fantastische idee op de proppen om onze twee passies te bundelen in één verhaal en een eigen wijn te gaan verkopen voor het goede doel.”’

“Je hoort het goed, 100 procent van de opbrengst gaat naar het goede doel. Proost!”, vulde Mila aan. Het koppel met het hart op de juiste plaats ging in zee met een wijnproducent en promoot twee flessen pinot noir voor zo’n 46 euro. Het etiket op de wijnfles werd ontworpen door Mila zelf en is best origineel. Op het witte label staat “Toost op….”, zodat de koper zelf nog een naam kan invullen. “Drink op een vriend met wie je de avond doorbrengt, of op jezelf omdat je thuiszit met je kinderen, of drink gewoon om de dag door te komen”, klonk het.
Dat Ashton en Mila wijnliefhebbers zijn, was al langer bekend. In hun nu te koop staande huis in Beverly Hills beschikken ze zelfs over een compleet ingerichte wijnkelder. 
Share.