Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – Voor een gemiddeld JAARSALARIS kunt u deze zomer een WEEKJE de villa van Gert Verhulst in Saint Tropez huren

0
Beeld: villarentalsainttropez.com
Voor een gemiddeld jaarsalaris kunt u deze zomer de villa van Gert Verhulst in Saint Tropez huren. Maar dan heb je ook een villa waar je met tien personen in alle luxe kan verblijven in het Franse rijkenoord. Zo is er Een mastersuite met twee badkamers en met uitzicht over de Golf van Saint-Tropez. En een tuintje van 2000 m2 met verwarmd zwembad. Villa Moulins des Graniers wordt ook het decor voor het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’.

De villa van Gert en co. is te huur vanaf 28.500 euro per week. Maar in het hoogseizoen betaal je al snel 40.000 euro om je een weekje te kunnen onderdompelen in de luxe die de baas van o.a. K3 en Studio 100 dagelijkse kost is. Gert Verhulst kocht twee jaar geleden Villa Moulins des Graniers een van de twee oude molens van Saint-Tropez. De ligging is uniek. Hoger dan de omliggende villa’s, vlakbij bij het centrum en het strand. Vanuit de masterbedroom en vanaf het terras van het hoofdgebouw heb je een 360°-zicht over de baai van Graniers, de Citadel en de Golf van Saint-Tropez.

Villa Moulins des Graniers, in het centrum van de Franse badstad, heeft een bewoonbare oppervlakte van 350 vierkante meter op een terrein van 2.500 vierkante meter. Er is een groot salon, een eetkamer, een keuken met bijkeuken en een koelkamer. In de toren van de molen de mastersuite met twee badkamers, een grote dressing en een kantoor. Dan zijn er nog drie suites met eigen badkamer en dressing.

Alle kamers hebben terrassen en uitzicht op zee. In het gebouw ook nog studio met twee kamers, badkamer en een werkkamer. Buiten een verwarmd zwembad, luxestrandstoelen en een grote eettafel.

In het pied à terre aan de Côte d’Azur wordt ook het tweede seizoen van ‘De Verhulstjes’ gedraaid.

Deals geselecteerd uit het aanbod van: Vakantiediscounter - Tui - D-Reizen - Corendon - Sunweb - Prijsvrij - Suntip - Stip Reizen & Cruises Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();