BINNENKIJKEN – Voor €1250 zit je bij Frank en Rogier op de eerste rij bij de ruzies over Franks testament

0
Het kost misschien wat geld, maar als je er €1250 voor over hebt zit je wel bij de op de eerste rij bij de ruzies van het bekvechtende duo Frank en Rogier. Ze verhuren namelijk in hun huis in het Haagse Benoordenhout het appartement op de derde verdieping. De ruzie, zo wil het gerucht, zou overigens gaan om het testament van Frank dat voor Rogier wat magertjes zou uitpakken…

Het huwelijk van tv-sterren Frank en Rogier kent al jaren pieken en dalen, maar dat ze momenteel in een dal zitten is wel zeker. Frank en Rogier zijn in ieder geval tijdelijk uit elkaar. Frank is vertrokken naar hun Franse huis en Rogier bleef achter in het Haagse appartement.


Het stel, bekend van Steenrijk, straatarm en Paleis voor een prikkie op SBS en tegenwoordig Frank en Rogier checken in op RTL4 mag bekend als een duo waar het altijd lachen mee is, nu valt er even niet zoveel te lachen sinds beiden vorige week meenden hun huwelijksperikelen in weekblad Privé uit de doeken te doen.

Frank (74) vertelde zich kapot te ergeren aan het diva gedrag van zijn echtgenoot Rogier (46) en die reageerde, onaangenaam verrast als hij was, met. “Van mij wordt vaak gezegd dat ik een golddigger ben en dat ik voor het geld voor Frank heb gekozen. () “Frank doet zich rijker voor dan hij is. En intussen maar dik en deftig doen. De heer Jansen koopt de duurste Range Rover op afbetaling.”


Om te bewijzen dat zijn partner Frank geen miljoenen op zijn bankrekening heeft staan, stuurt hij afschriften van diens betaalrekening bij de ING, evenals van de creditcard-onderneming ICS aan het weekblad….

Misschien zijn het dan ook ook wel financiële problemen die Frank en Rogier hebben doen besluiten een verdieping in hun huis aan het Haagse Benoordenhout te verhuren voor €1250 per maand. Volgens bekendeburen krijg je daarvoor een 80m2 appartement op de derde verdieping met vier kamers, twee badkamers, een open keuken en een op het zuiden gelegen balkon.

Met een beetje geluk is het pand wat gehorig en kan je meegenieten van de ruzies tussen het stel als Frank is teruggekeerd uit Frankrijk. die zouden overigens gaan over de nalatenschap van Frank waar Rogier niet echt blij mee is. Volgens bekendeburen weet men in het Haagse zeker, dat dit de oorzaak van de knallende ruzie tussen de heren.

Rogier zou op de nalatenschap van Frank onder ogen hebben gehad en van woede zijn ontploft toen hij het document las. Rogier las in het testament dat hij alleen de villa in Frankrijk zou erven en de rest van het onroerend goed niet. En toen was het bonje…