BINNENKIJKEN – Hier houdt Nicol uit Massa is Kassa haar vier jonge kinderen verborgen

0

In SBS6’s Massa ik Kassa over de familie Gillis mag de villa in België waar Peter en Nico wonen regelmatig in beeld komen maar de kijker krijgt lang niet alles te zien. In bovenstaand video geeft Peter Gilles een rondleiding door zijn eigen miljoenenvilla en laat ‘ons’ Nicol ook nog eens alle kinderkamers boven zien, waar hij vier kinderen uit haar eerdere huwelijk wonen.

“Met SBS6 komen we hier nooit”, onthult Nicol terwijl ze met Floris Weijers van Pure Luxe over de bovenste etage van haar stulpje wandelt. Daar slapen haar vier jonge kinderen uit een eerder huwelijk en dit is een gedeelte van het huis dat voor de SBS6-kijker verborgen blijft.


In de eerste afleveringen van Massa is kassa kwamen de kinderen kort en onherkenbaar in beeld. In het You Tube-interview met Pure Luxe vertelt Peter Gillis dat Nicol co-ouderschap met haar ex-partner heeft waardoor de kindjes om de week bij hun vader wonen. Als ze niet bij Nicols ex zijn, leven ze in Peter en Nicols villa waar ze de bovenverdieping tot hun beschikking hebben.

Die bovenverdieping van de villa is off limits voor de SBS-camera’s. Voor Pure Luxe maakt Nicol een uitzondering en laat ze de slaapkamers van haar vier zoons zien die ze zelf hebben mogen inrichten. De oudste is tien en woont permanent bij Peter, de één na oudste is zes en haar twee jongste zonen zijn vier en drie jaar.


Peter Gillis showt in de video naast de grond die tot de villa behoort, zijn Rolls Royce-collectie én zijn ‘hatseflats’-hut.