Pagina titel ...
dinsdag, mei 26
BINNENKIJKEN – Vier keer is scheepsrecht? Kylie Jenner (19) koopt maar weer eens miljoenenhuis

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

De 19-jarige Kylie Jenner is een reality tv-ster, de jongere halfzus van Kim Kardashian, een Instagram beroemdheid, maar ook een huizenverzamelaar. In iets meer dan een jaar tijd heeft de tiener, vier miljoenenhuizen gekocht.

(Lees verder na de advertentie)

Het laatste huis in het rijtje is ook het duurste. Kylie betaalde $ 12.000.000 voor een herenhuis in Hidden Hills . Het huis heeft acht slaapkamers en 9 badkamers.

Het twee verdiepingen tellende, nieuw gebouwde, Cape Cod-stijl huis ligt op een steenworp afstand van het Los Angeles Pet Memorial Park in Calabasas. Kylie hoeft zich niet vervelen, want er is naars een bioscoopzaaltje, een gameroom met bar, een kantoor met open haard, een fitnessruimte, een massageruimte. De master bedroom heeft een eigen badkamer en een groot balkon.

De kamers zijn gecentreerd rond de chefwaardige keuken met twee kookeilanden met granieten werkbladen. Buiten is er een overdekt terras met barbecue, een groot zwembad en een spa. Er is ook een garage voor zes auto’s.
Ook is er een groot guesthouse op het terrein.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0