BINNENKIJKEN – Verhuizen Meilandjes van Hengelo naar deze woonboerderij van 2.75 miljoen euro in Leiderdorp?

0
Opwinding in Leiderdorp! De Meilandjes komen! Erica en Martien zouden hun oog hebben laten vallen op een te koop staande woonboerderij van 2.75 miljoen nu zij waarschijnlijk weg moeten uit het Gelderse Hengelo waar de gemeente ze dwars zit.

In Leiderdorp gonst het van de geruchten dat Erica en Marten interesse hebben in een enorme voor 2,75 miljoen euro te koop staande boerderij. Ze hebben deze bezichtigd’ verklaart een insider uit het dorp aan Weekend. Ook bij streekomroep Unity.Nu is het verhaal gerucht bekend. ‘Wij hebben het ook gehoord’, bevestigt directeur Rudo Slappendel aan het weekblad. ‘Veel mensen hier hebben het erover.’ Leiderdorp is geen onbekende plaats voor de familie. Het is niet alleen vlakbij Noordwijk, de bakermat van Martien, maar Dirk, de vriend van oudste dochter Montana, komt er vandaan.


De boerenhoeve biedt eigen leefgedeelten voor Erica en Martien afzonderlijk, want de boerderij is goed op te delen. Zowel de begane grond als de eerste verdieping hebben een eigen woonkamer. Er zijn ook twee badkamers met bubbelbad.
Op de tussenetage is een luxe keuken die gedeeld kan worden door Martien en Erica. Op de eerste etage zijn nog vijf kamers.

Onder het pand een wijnkelder ut het jaar 1600. En dan staat er nog een gastenverblijf op het terrein met twee kamers, een badkamer, werkkamer en een royale keuken. In de schuur twee appartementen compleet met alles wat nodig is. Een van de appartementen mag als mantelzorgwoning gebruikt worden. Dat maakt dat Erica’s oude moeder op het terrein zou kunnen wonen.


Op het terrein ook nog twee recreatiezalen met bar, sauna, jacuzzi, fitnessapparaten, keuken en geluidsapparatuur. De laatste eigenaren gebruikten dit als bruiloftslocatie.