Pagina titel ...
dinsdag, juni 2
BINNENKIJKEN bij CINDY CRAWFORD die haar STRANDHUIS verkocht voor 15 miljoen minder dan zij wilde hebben

0
Het heeft even geduurd -anderhalf jaar- maar Cindy Crawford en man Rande Gerber hebben hun strandhuis in Malibu weten te verkopen. Alleen voor ietsjes minder dan zij in gedachten hadden. Vroeg het stel in november 2016 60 miljoen dollar, de koper betaalde ‘slechts’ 45 miljoen dollar voor de villa met uitzicht op zee.

(Lees verder na de advertentie)

En dat maakte dat Cindy(52) en Randy (56) een verlies van 5 miljoen dollar leden, want ze kochten het strandhuis in 2005 voor 50 miljoen dollar. Het huis telt vier slaapkamers, ligt in een parkachtige omgeving, heeft een tennisbaan, zwembad én een panoramisch uitzicht over de oceaan en werd door Crawford en Gerber ook nog eens gerestaureerd.

PLeister op de wonde, in 2015 verkocht Crawford een ander Malibu Beach House wel met forse winst. Ze kreeg het dubbele van wat zij voor betaald had. Cindy Crawford en man Rande Gerber kregen voor dat optrekje $ 13.341.000, slechts $ 2.000.000 minder dan de oorspronkelijke vraagprijs, wat betekent dat ze maar liefst $ 7.341.000 dollar winst maakten!

Dat door Crawford en man Rande gerenoveerde huis (zie onder) telde vijf slaapkamers, drie-en-een-half badkamer en ligt in de zeer gewilde Point Dume buurt van Malibu, waar veel celebs wonen. De nieuwe eigenaren van het huis mogen Julia Roberts, Gwyenth Paltrow, Chris Martin en Kenny G buren noemen.

Dat ruim 360 m2 tellende huis heeft een open haard in de woonkamer, meerdere terrassen, een lagune-stijl zwembad en een eigen pad naar het uiterst exclusieve Little Dume-strand.

credit: chonrampictures

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0