Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – Spoorloze ex PSV-ster Mohamed Ihattaren (19) duikt op aan Tilburgse Goudkust en koopt villa van ruim een miljoen

0


(Beeld: Funda/CP)
Voormalig PSV enfant terrible Mohamed Ihattaren (19), die naar Italië verkaste, maar daar bij Sampdoria zijn draai niet kon vinden was een tijdje spoorlos, maar duikt nu op in Tilburg waar hij een villa gekocht heeft waarvoor hij 1.025.000 euro betaalde aan van Danny Kovacevic, eigenaar van sterrenrestaurants Wolfslaar in Breda en Monarh in Tilburg. Een verkoper die net als de voetballer ook in het nieuws is. Zijn twee sterrenrestaurants worden met sluiting bedreigd vanwege Bibob-procedures.

Middenvelder Ihattaren werd in Eindhoven als een groot talent gezien. Maar afgelopen zomer mocht hij vertrekken vanwege zijn weinig professionele houding’. Hij werd voor nog geen twee miljoen aan het Italiaanse Juventus verkocht, die Ihattarren weer verhuurde aan Sampdoria, maar daar kwam hij geen minuut in actie en was op een gegeven moment zelfs zoek. Hij zou zich niet kunnen aarden in Italië.


(lees verder onder ingezonden mededeling)

Nu lijkt de jonge speler toch weer in Nederland zijn voetbalgeluk te willen zoeken, want hij heeft in Tilburgse wijk Stokhasselt-Zuid voor 1.025.000 euro een villa gekocht van Danny Kovacevic. In het koopcontract valt te lezen dat Ihattaren de villa als woonhuis gaat gebruiken. Verkoper Kovacevic, eigenaar van sterrenrestaurants Wolfslaar in Breda en Monarh in Tilburg ligt op dit moment ook onder vuur. Beide zaken worden met sluiting bedreigd vanwege Bibob-procedures.


(lees verder onder ingezonden mededeling)


Woonwijk Stokhasselt-Zuid staat ook bekend als villawijk ‘De Goudkust. De villa van de voetballer heeft een rondom gelegen royale tuin, vrijstaand ruim gastenverblijf en een royale afsluitbare inrit met dubbele grote carport.

Recentelijk is de villa, met een woonoppervlak van 261 m2, volledig gerenoveerd. Begane grond en verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. De villa heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau met stijlvolle moderne stalen taatsdeuren, een zeer compleet ingerichte design woonkeuken, een royale uitgebouwde living met design kastenwand met gashaard, een riante masterbedroom met functioneel ingerichte design walk-in closet, een design badkamer en een uiterst professioneel huisbeveiligingssysteem.