BINNENKIJKEN – Nog geen 3 maanden na aankoop zet ex PSV-ster Mohamed Ihattaren (19) zijn Tilburgse villa weer te koop (en voor paar ton meer)

0
(Beeld: Funda/CP)
Ex PSV-ster Mohamed Ihattaren (19) is niet alleen op de groene mat wispelturig, maar ook in het dagelijks leven. Zo zette hij op 27 oktober 2021 zijn handtekening onder het koopcontract van een villa aan de Tilburgs Goudkust waar hij €1.025.000 voor betaalde. Nog geen drie maanden later heeft de voetballer zijn villa weer te koop gezet: hij wil er wel € 1.310.000 voor hebben; bijna drie ton meer…

Voormalig PSV enfant terrible Mohamed Ihattaren (19), die naar Italië verkaste, maar daar bij Sampdoria zijn draai niet kon vinden was een tijdje spoorlos, maar dook afgelopen november nu op in Tilburg waar hij een villa kocht voor 1.025.000 euro.Geld dat hij betaalde aan van Danny Kovacevic, eigenaar van sterrenrestaurants Wolfslaar in Breda en Monarh in Tilburg. Een verkoper die net als de voetballer ook in het nieuws is. Zijn twee sterrenrestaurants worden met sluiting bedreigd vanwege Bibob-procedures.


Middenvelder Ihattaren werd in Eindhoven als een groot talent gezien. Maar afgelopen zomer mocht hij vertrekken vanwege zijn weinig professionele houding’. Hij werd voor nog geen twee miljoen aan het Italiaanse Juventus verkocht, die Ihattarren weer verhuurde aan Sampdoria, maar daar kwam hij geen minuut in actie en was op een gegeven moment zelfs zoek. Hij zou zich niet kunnen aarden in Italië.

Afgelopen november leek de jonge speler toch weer in Nederland zijn voetbalgeluk te willen zoeken, want hij kocht in Tilburgse wijk Stokhasselt-Zuid voor 1.025.000 euro een villa van Danny Kovacevic. Woonwijk Stokhasselt-Zuid staat ook bekend als villawijk ‘De Goudkust. In het koopcontract viel te lezen dat Ihattaren de villa als woonhuis gaat gebruiken.


De villa van de voetballer, die hij nu dus weer te koop heeft gezet, heeft een rondom gelegen royale tuin, vrijstaand ruim gastenverblijf en een royale afsluitbare inrit met dubbele grote carport.
Recentelijk is de villa, met een woonoppervlak van 261 m2, volledig gerenoveerd. Begane grond en verdieping zijn voorzien van vloerverwarming.
De villa heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau met stijlvolle moderne stalen taatsdeuren, een zeer compleet ingerichte design woonkeuken, een royale uitgebouwde living met design kastenwand met gashaard, een riante masterbedroom met functioneel ingerichte design walk-in closet, een design badkamer en een uiterst professioneel huisbeveiligingssysteem.