BINNENKIJKEN – Roy Donders zet zijn paleisje in Tilburg te koop voor net geen half miljoen

0
Roy Donders gaat het helemaal anders doen na een roerige tijd, waarin hij  een faillissement meemaakte. De eerste stap? Zijn paleisje in Tilburg proberen te verkopen voor €465.000.

Roy Donders huurde de woning eerst jarenlang, voordat hij het huis in 2017 zelf op de kop tikte voor 235.000 euro. Nu staat de hoekwoning te koop voor een slordige 465.000 euro. Roy hoopt dus in drie jaar tijd een snelle winst van 230.000 euro te maken. Geld dat hij gebruikt om een nieuw leven te beginnen.


‘Tijd voor een nieuwe fase in mijn leven. Ik heb altijd met heel veel plezier in mijn huis gewoond, maar nu ben ik toe aan een nieuwe stap. Ik heb er veel gelachen, gehuild, heel veel meegemaakt, successen beleefd maar zeker ook minder leuke dingen beleefd’, blikt hij terug. Maar hij blijft bij zijn besluit. ‘Ik ben klaar voor iets nieuws, en draag mijn hui graag over aan nieuwe bewoners.’

Het huis, dat veelvuldig te zien was in de realityserie rondom Roy, is ‘goed onderhouden, strak en sfeervol afgewerkt en comfortabel ingericht’, zo is te lezen op Funda. In de woonkamer een Italiaanse tegelvloer en een open haard in Franse stijl. Aan de nodige  luxe ontbreekt het in Roy’s paleisje:  in het huis een jacuzzi, sauna en Turks stoombad. In de badkamer vind je een gigantische whirlpool waar je met meerdere mensen in kan. De woning heeft een totale woonoppervlakte van 232 m². In de gehele woning, met name in de woonkamer en slaapkamers, zijn usb-aansluitingen. 


De woning beschikt over een sfeervolle patiotuin. Die tuin is deels overdekt en voorzien van een plantenbak waarin een diversiteit aan planten en een palmboom is geplaatst.

Aan Shownieuws laat hij weten op zoek te gaan naar een huis buiten de Brabantse stad. ‘Toch mag het niet te ver van Tilburg zijn,’ aldus Roy.