BINNENKIJKEN – Rihanna zet Pacific Palisades-villa voor 13 miljoen euro uit angst te koop

0
Met spijt in haar hart heeft Rihanna haar villa in Pacific Palisades in Los Angeles te koop gezet voor 13 miljoen dollar, maar de zangeres durft er gewoon niet meer te wonen…

Rihanna zou zeer gehecht zijn aan de villa in Pacific Palisades in Los Angeles die ze in 2012 kocht, maar doet die nu toch van de hand. Ze is te bang om er te wonen na talloze inbraakpogingen en het verschijnen van stalkers voor haar deur.

De villa is te koop, maar ventueel ook te huur. Wie het huis wil kopen zal 13 miljoen euro moeten neertellen. De huur bedraagt 90.000 euro per maand. Voor dat geld krijg je zeven slaapkamers, acht badkamers, een mastersuite, een ruim dakterras met barbecue, een tuin van meer dan 500 vierkante meter en een groot zwembad met waterjets.


Klein nadeel aan het huis lijkt dat het als een magneet gespuis aantrekt. Zo werd al eens een man op heterdaad betrapt door het beveiligingspersoneel van de zangeres toen hij over de omheining van haar landhuis wilde klimmen. De man probeerde in eerste instantie te vluchten, maar werd later alsnog opgepakt.

Ook probeerde een groep inbrekers haar huis binnen te dringen. De mannen gingen er vandoor nadat het inbraakalarm afging toen een van hen een stoel door een glazen deur gooide. En er werd een man opgepakt die op het dak van haar woning wilde klimmen, terwijl ook al eens een dief werd gesnapt die ‘per abuis’ bij haar buren inbrak.