BINNENKIJKEN – RICHARD GERE verkoopt vakantiehuis voor 41 MILJOEN MINDER dan de vraagprijs

0
(Beeld: CP)
Hartenbreker Richard Gere vroeg in 2013 65 miljoen dollar voor zijn villa in North Haven in de Hamptons (New York). In 2014 zakte die prijs al naar 47.5 miljoen. In 2016 kon u vakantiehuis van de acteur kopen voor 36.5 miljoen dollar. En nu is het eindelijk verkocht voor slechts 24 miljoen dollar, de helft van de oorspronkelijke vraagprijs. Medelijden heeft u niet te hebben met Gere: De acteur kocht de woning in 2005 voor iets meer dan 7 miljoen dollar.

Gere kocht het landgoed Strongheart Manor in 2005 zelf voor iets meer dan 7 miljoen dollar. Het beschikt over twaalf badkamers en slaapkamers. In het interieur van het indrukwekkende huis spelen vooral hout en marmer een hoofdrol. Beide materialen worden gecombineerd met wit en andere neutrale tinten. De slaapkamers en badkamers baden in het licht dankzij de grote en talloze ramen.


Buiten? Een verwarmd zwembad, een eigen aanmeerplaats voor de boot, een aparte bloementuin en een theehuisje gelegen op een mini-eilandje in de zwemvijver. Het landgoed telt 18 are. Op het domein zijn twee aparte gastverblijven.

De steracteur wilde koste wat kost van het landgoed af omdat hij het deelde met zijn ex en elders opnieuw wil beginnen met zijn nieuwe gezin. De bijna 73-jarige Gere trouwde vier jaar geleden voor de derde keer, nu met de 38-jarige Spaanse activiste Alejandra Silva. Met haar kreeg hij inmiddels twee kinderen. Alejandra is de dochter van zakenman Ignacio Silva, een oud-vicevoorzitter van de Spaanse voetbalclub Real Madrid. Voor haar is het haar tweede huwelijk. Ze was eerder getrouwd met Govind Friedland, met wie ze een zoon kreeg, de nu vijfjarige Albert.


Gere was eerder getrouwd Cindy Crawford en actrice Carey Lowell. Met Carey kreeg hij een zoon, de nu zeventienjarige Homer.