Pagina titel ...
vrijdag, mei 29
BINNENKIJKEN – Richard Gere verlaagt prijs vakantiehuis met 45% – Nu nog ‘maar’ $ 36.5 miljoen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Hartenbreker Richard Gere vroeg in 2013 65 miljoen dollar voor zijn villa in North Haven in de Hamptons (New York). In 2014 zakte die prijs al naar 47.5 miljoen en nu kunt u vakantiehuis van de acteur kopen voor 36.5 miljoen dollar. Toch een leuke korting van 45%. De acteur kocht de woning in 2005 voor iets meer dan 7 miljoen dollar.

Gere kocht het landgoed Strongheart Manor in 2005 zelf voor iets meer dan 7 miljoen dollar. Het beschikt over twaalf badkamers en slaapkamers. In het interieur van het indrukwekkende huis spelen vooral hout en marmer een hoofdrol. Beide materialen worden gecombineerd met wit en andere neutrale tinten. De slaapkamers en badkamers baden in het licht dankzij de grote en talloze ramen.

(Lees verder na de advertentie)

Buiten? Een verwarmd zwembad, een eigen aanmeerplaats voor de boot, een aparte bloementuin en een theehuisje gelegen op een mini-eilandje in de zwemvijver. Het landgoed telt 18 are. Op het domein zijn twee aparte gastverblijven.

De vraagprijs van 65 miljoen dollar die Gere vroeg voor de villa in 2013 leek toen al buiten alle proportie en was meer dan de helft van de 120 miljoen dollar die Gere zou bezitten. Nochtans is de ‘People Magazine’s Sexiest Man Alive’ (1999) niet opgenomen in de Forbes Top 100 lijst van best betaalde celebrities.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0