Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – Richard Gere verlaagt prijs vakantiehuis met 45% – Nu nog ‘maar’ $ 36.5 miljoen

0

Hartenbreker Richard Gere vroeg in 2013 65 miljoen dollar voor zijn villa in North Haven in de Hamptons (New York). In 2014 zakte die prijs al naar 47.5 miljoen en nu kunt u vakantiehuis van de acteur kopen voor 36.5 miljoen dollar. Toch een leuke korting van 45%. De acteur kocht de woning in 2005 voor iets meer dan 7 miljoen dollar.

Gere kocht het landgoed Strongheart Manor in 2005 zelf voor iets meer dan 7 miljoen dollar. Het beschikt over twaalf badkamers en slaapkamers. In het interieur van het indrukwekkende huis spelen vooral hout en marmer een hoofdrol. Beide materialen worden gecombineerd met wit en andere neutrale tinten. De slaapkamers en badkamers baden in het licht dankzij de grote en talloze ramen.

Buiten? Een verwarmd zwembad, een eigen aanmeerplaats voor de boot, een aparte bloementuin en een theehuisje gelegen op een mini-eilandje in de zwemvijver. Het landgoed telt 18 are. Op het domein zijn twee aparte gastverblijven.


De vraagprijs van 65 miljoen dollar die Gere vroeg voor de villa in 2013 leek toen al buiten alle proportie en was meer dan de helft van de 120 miljoen dollar die Gere zou bezitten. Nochtans is de ‘People Magazine’s Sexiest Man Alive’ (1999) niet opgenomen in de Forbes Top 100 lijst van best betaalde celebrities.