BINNENKIJKEN – RAPPER BOEF zet droomhuis vol marmer en met voetbalveld te koop voor 2,1 miljoen euro

0

Rapper Boef heeft zijn droomhuis vol marmer en met voetbalveld in Almere te koop gezet voor 2,1 miljoen euro. Hij kocht de villa in de Almerense wijk Overgooi in 2019 voor ruim 1,4 miljoen euro en noemde het destijds zijn droomhuis. Bij de verkoop spreekt hij nu van een ‘zieke mansion’ met een privébioscoop, marmeren vloeren, een grote hoekbank en meerdere elektronische haarden. Een van de plafonds lijkt dankzij kleine lichtjes op een sterrenhemel.

Ook is er een eigen voetbalveld met Boefs logo groot op de middenstip, een grote bar met tap en een sportruimte. Er zijn twee slaapkamers, twee badkamers en een inloopkast. Er is ook plek voor twintig auto’s op het terrein van 4500m2.


De reden van de verkoop? Sofiane Boussaadia, zoals Boef echt heet, vindt de Almeerse wij Overgooi geen gezellige wijk. “Blijft een hele zieke mansion dit hoor’’, zegt hij in zijn Instagram Stories. “Maar ik begin nu steeds meer te denken dat het misschien tijd wordt voor wat nieuws. Wat zeggen jullie me?’’ De villa gaat in de verkoop, voor 2.150.000 euro.