Pagina titel ...

KONINKLIJK BINNENKIJKEN – Prins Pieter Christiaan zet zijn DERDE HUIS in Noordwijk te koop voor 1.499.000 euro

0


In navolging van zijn broer Bernhard de pandjesprins lijkt nu ook prins Pieter-Christiaan aan de vastgoedmiljoenen te willen ruiken. De derde zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven kocht in 2007 met zijn vrouw Anita een vrijstaande droomvilla in Noordwijk met dubbele garage en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Dat DERDE HUIS van de prins heeft hij nu te koop  gezet voor 1.499.000 euro.Buiten dit nu te koop staand stulpje in Noordwijk bezit de prins ook nog een woonboerderij in Wassenaar en woont hij sinds de herfst van 2016,  met prinses Anita en hun twee kinderen: Emma (2006) en Pieter (2008),  in een villa in Wassenaar waarvoor hij 1.8 miljoen euro cash betaalde.

Die Wassenaarse villa is ruim bemeten met een woonoppervlakte van  430 vierkante meter en telt zes slaapkamers en vier badkamers. In de door een landschapsarchitect aangelegde tuin o.a. een jacuzzi. In het huis is er ook sauna.

De villa in Wassenaar waar Pieter Christiaan sinds eind 2016 woont. (Beeld: Funda)

In 2016 trok het gezin in de Wassenaarse villa, waarna de villa in Noordwijk, die nu te koop staat, leeg kwam te staan. Twee jaar later verhuurde prins zijn villa voor 4000 euro per maand, maar nu dat huurcontract afgelopen is wil Pieter Christiaan van het huis af.

Weet de prins de villa, die op slechts 50 meter van het strand ligt, te verkopen voor de door hem gevraagde 1,5 miljoen euro, want de hypotheek is ‘slechts’, zo weet bekendeburen.nl, een miljoen euro. Dit koninklijke optrekje heeft, verdeeld over twee woonlagen, een woonoppervlakte van 215 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers,


De woonkamer heeft een open haard en openslaande deuren naar het terras en de tuin. Ook is er een gastenverblijf met slaapkamer, keuken en badkamer. De garage heeft plek voor twee auto’s.Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();