Pagina titel ...
donderdag, oktober 1




Conflict om droomtuin bij miljoenenvilla Gert Verhulst is ‘scheet in een netzak’

0
Het conflict dat Gert Verhulst met zijn buren heeft over de aanleg van zijn droomtuin bij zijn miljoenenvilla in het Vlaamse Oostduinkerke is volgens de burgemeester van die plaats een ‘scheet in een netzak’


De ruzie die Gert Verhulst heeft met zijn buren over de aanleg van zijn gedroomde tuin bij zijn miljoenenvilla in Oostduinkerke is nog altijd niet opgelost. De boze buurman liet vorige week door de politie de tuinrenovatie stilleggen. Aanvankelijk zou het gemeentebestuur van de Belgische kustplaats gisterenavond beslissen of Verhulst door mocht gaan met de aanleg van zijn tuin, maar de Studio 100-baas is nu woensdag uitgenodigd voor een gesprek met de burgemeester, de tuinaannemer en een ambtenaar. Maar volgens burgemeester Marc Vanden Bussche hoeft Verhulst zich geen al te grote zorgen te maken. In sappig Vlaams zegt de burgemeester “Het gaat hier echt om iets kleins: “een scheet in een netzak.”

Zes en half miljoen euro telde Gert Verhulst, de grote man achter het succes van K3 en de baas van Studio 100 die o.a. de reeks Samson & Gert maakt, neer voor zijn villa aan de Belgische kust. Verhulst (46) kocht de villa toen hij na zijn affaire met K3-zangeres Josje met hangende pootjes terugkeerde naar zijn vriendin Ellen Callebout. Volgens de Vlaamse media was het een wat duur ‘goedmakertje’.

(Lees verder na de advertentie)

De gigantische villa ligt in Oostduinkerke, op amper een kilometer van de kust tussen het pretpark van Verhulst, Plopsaland, en populaire Belgische kustplaats Blankerberge, waar zijn vriendin Ellen een brasserie uitbaat.

Voor 6.5. miljoen euro die Verhulst betaalde kreeg hij in ruil vijf slaapkamers, vijf badkamers, een binnen- en een buitenzwembad en 2000 vierkante meter bewoonbare oppervlakte plus een gigantische tuin. En die tuin moest volgens Gert en zijn Ellen helemaal anders met veel heuveltjes en kleine bergjes. Een plan dat de buren niet zo zien zitten. Die schakelden vorige week de politie in…

Lees verder na advertentie

Dus kwam er afgelopen donderdag politie over de vloer bij Gert Verhulst in zijn miljoenenvilla in Oostduinkerke toen de eerste ‘berg’ verscheen. De door Gert en Ellen gewenste niveauverschillen, zeg maar heuvels in de tuin, zijn volgens de buren niet alleen te hoog, maar ook in strijd met de geldende regels voor het inrichten van een tuin in het duingebied.

De bouwpolitie legde de tuinrenovatie stil en heeft een verslag van haar bevindingen in de tuin van Verhulst opgestuurd naar B&W van Oostduinkerke, die de zaak maandag behandelde. Maar er kwam nog geen witte rook voor Verhulst. De burgemeester wil morgen, woensdag, eerst nog persoonlijk gesprek met de Studio100-baas en zijn tuinarchitect.

Afgelopen mei stond ook al de Belgische belastingdienst op de stoep voor de miljoenenvilla van Verhulst. De Bijzondere Belastinginspectie (BBI) meende dat Verhulst en zijn zakenpartner Bourlon 12.1 miljoen uit hun holding hadden gehaald waarover geen dividendbelasting werd afgedragen. Miljoenen die Verhulst, zo ging het verhaal, nodig zou hebben gehad om de kapitale villa te kopen. Nog geen tweede maanden later bleek de zaak op een misverstand te berusten en bleek dat Verhulst en Bourlon alle verschuldigde belastingen betaald hadden.

ZIE OOK: Binnenkijken bij Frank Masmeijer, de gevallen tv-ster die door neef Yohsi verraden werd als kopstuk drugsbende

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0