BINNENKIJKEN – PFAFFS willen terug verhuizen naar onverkoopbare tv-villa, maar huidig huis wil ook niemand kopen

0
Dubbel pech! Jean-Marie en Carmen Pfaff lijken terug te willen verhuizen naar hun onverkoopbare oude villa in Brasschaat die jarenlang het toneel was van de realityserie De Pfaffs. Klein probleempje: het optrekje waar ze naar toe verhuisde in 2009 lijkt anno 2016 al even onverkoopbaar….

De woning van de Pfaffs waarna ze naar toe verhuisde toen de realityserie De Pfaffs tot een einde was gekomen, in de Kleine Heide in het Belgische Brasschaat (foto’s boven), blijkt al maanden in de verkoop te staan, omdat de beroemdste familie van Nederland en Vlaanderen terug zou willen verhuizen naar de ‘tv-villa’, want daar is alles gelijkvloers en dat is beter voor Carmen (60) bij wie de reumatische aandoening osteoporose is vastgesteld.


“De energie die er vroeger was, is helaas voor een groot stuk weg. Nu kan ik zelfs geen zak potgrond meer optillen,” liet de voormalig voetbalvrouw al een half jaar geleden optekenen. En sinds een dubbele longontsteking die ze afgelopen augustus kreeg is de gezondheid van Carmen nog verder achteruit gegaan.

De villa in de Guyotdreef in Brasschaat, waar de realityserie werd opgenomen, staat al sinds 2009 te koop en zakte al van ruim twee miljoen euro naar 895.000 euro. Maar een koper kwam nog altijd niet opdagen.


Maar eenzelfde probleem van onverkoopbaar lijkt te gelden voor de villa aan de Kleine Heide waar Jean-Marie en Carmen in 2009 naar toe verhuisden en nog altijd wonen. Die is in luttele tijd van €995.000 tot €895.000 in prijs gedaald.

Deze villa heeft vier slaapkamers, twee badkamers, verwarmd zwembad, poolhouse met jacuzzi en sauna en een kunstgras (voetbal)veld. De makelaar die beide panden in portefeuille heeft, Rodenburgh, houdt er de moed in en denkt dat de villa waar de Pfaffs nu wonnen best verkoopbaar is. Over de tv-villa, foto’s onder, heeft hij het al niet meer.