BINNENKIJKEN op het SANTA BARBARA LANDGOED van ELLEN DEGENERES dat u kunt kopen voor 45 miljoen dollar

0
Ellen DeGeneres en vrouw Portia de Rossi’s hebben hun Californische landgoed te koop gezet voor maar liefst 45 miljoen dollar. Voor dat bedrag krijg je een huis met zes kamers, acht badkamers en negen open haarden.

De talkshowhost en haar Australische vrouw kopen en verkopen aan de lopende band huizen. Zeker Ellen Degeneres lijkt er een sport van te maken. In de afgelopen jaren kocht en verkocht zij maar liefst 13 woningen. Haar vrouw Portia is wat minder enthousiast over de bijna professionele makelaarsactiviteiten van haar Ellen. Zij vindt het voortdurend verhuizen maar niets.


Het landgoed dat het paar nu te koop zet ligt in de buurt van Santa Barbara. Ellen en Portia kochten het in mei 2013 voor $ 26.500.000. Tegelijkertijd kochten ze, voor 2.3 miljoen dollar, een naastgelegen stuk grond. Wat volgde was een uitgebreide verbouwing van het hoofdgebouw in Toscaanse stijl. Daar bleef het niet bij, want er werd ook een verzonken tennisbaan en een tweede zwembad aangelegd. Allemaal van u voor 45 miljoen dollar.