Pagina titel ...
woensdag, april 8
BINNENKIJKEN op het ‘BOOTJE’ dat Facebook-oprichter MARK ZUCKENBERG kocht voor 150 miljoen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Facebook founder Mark Zuckerberg, geschat vermogen 70 miljard dollar, heeft voor 150 miljoen dollar een bootje gekocht en het is niet zomaar een bootje, maar het 107 meter lange superjacht Ulysses. Het jacht werd bij de Noorse scheepsbouwer Kleven gebouwd in de opdracht van de rijkste man van Nieuw-Zeeland, Graeme Hart. Voor 150 miljoen krijg je wel een jacht met alles op en aan en dat betekent bijvoorbeeld inclusief ‘reserve-bootje’ van zo’n 21 meter lang.

Het hoofddek van dit jacht telt 400 vierkante meters aan leefoppervlakte. Er zijn verschillende lounge-plekken, maar ook aan boord een zwembad van bijna Olympisch formaat, een jacuzzi, een spa, een fitnessruimte en wellness en een wijnkamer mét bar. Dankzij de grote ramen heb je altijd prachtig zicht vanuit de verschillende leefruimtes. De master cabin beslaat een volledig dek. Het achterdek, waar het zwembad is, ligt 9 meter boven zeeniveau. Trappen lopen hoeft niet, want een lift aanwezig voor 13 personen en een tweede personeelslift voor acht personen.
Natuurlijk is er ook een helikopterplatform aan boord.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0