BINNENKIJKEN op de ‘loveboat’ van GERT VERHULST die u nu kunt huren voor €500 per 4 uur

0
Zijn boot verkopen voor €1.6 miljoen wil Studio 110-baas en K3-bedenker Gert Verhulst al drie jaar niet lukken. De ‘loveboat’ – Josje maakte menig tochtje met Gert toen de twee een relatie hadden –  is dan nu ook te huur. Vier uutjes varen -K3 ziet vanaf de scheepswand dat het goed is- kan vanaf €500.

Gerts Evanna ligt in de Antwerpse haven. Verhulst kocht het luxe motorjacht in 2009 voor 1,5 miljoen euro. De boot is 36 meter lang, telt acht suites en is te huur voor feestjes en bedrijfsevenementen. Evanna kreeg een paar jaar geleden, met het oog op de verkoop, een grondige opknapbeurt. In 2015 was er aan boord perspresentatie van het eerste album van de nieuwe K3 ‘10.000 Luchtballonnen’.


“Alles is mogelijk, gaande van een uitgelezen diner, een walking dinner voor 70 personen, een receptie, productpresentatie, persvoorstellingen”, staat op de website te lezen. Ook een een vaartocht op de Schelde of persoonlijke cateringservice aan boord is mogelijk.

Vanaf 500 euro heb je Evanna een halve dag – vier uur lang – ter beschikking. Voor langere feestjes wordt een voorstel op maat uitgewerkt.