BINNENKIJKEN – Oerlemannetjes kopen nieuw opknappertje van 20 miljoen in Beverly Hills

0
(Beeld: MS/chonranPictures)
Zes jaar geleden kocht Reinout Oerlemans voor 22 miljoen een Hollywood-vila. Onder leiding van echtgenote Danielle werd die villa gerenoveerd en vorige maand voor 70 miljoen verkocht aan The Weekend. Dat lucratieve trucje lijkt zich nu te herhalen nu de Oerlemannetjes voor net geen 20 miljoen een nieuw opknappertje hebben gekocht.

De Oerlemannetjes kochten zo schrijft Quotenet, de villa van Danica Perez, een Amerikaanse socialite die getrouwd is met ondernemer Charles Perez. Inmiddels is Danielle alweer lekker aan de klus in hun nieuwe optrekje met negen slaapkamers, een zwembad, een tenniscourt en een basketbalveld. Leuk detail: het huis ligt recht tegenover de voormalig Playboy Mansion.


Reinout Oerlemans en zijn vrouw Daniëlle verkochten een maand geleden hun stulpje in Los Angeles verkocht aan R&B-ster Abel Tesfaye, beter bekend als The Weeknd. Hij telde liefst 70 miljoen dollar (bijna 60 miljoen euro) neer voor de chique villa.

The Wall Street Journal sprak over een van de grootste huizendeals van 2021 in Los Angeles. Oerlemans kocht het pand in 2014 voor bijna 22 miljoen dollar. Daniëlle Oerlemans, voorheen presentator en wielrenner, vertelde vorig jaar nog vier jaar lang bezig te zijn geweest met de verbouwing. “Van het aansturen van de aannemers tot alles rondom het interieur en de tuin. Daar was ik van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat mee in de weer”, vertelde ze in een vraaggesprek met Het Parool.