BINNENKIJKEN – MARTIN GAUS raakt voor €750.000 zijn huis met 2 zwembaden, giga sauna, Turks bad, fitness en bioscoop aan de straatstenen niet kwijt

0
Martin Gaus presenteerde jarenlang op lang de Natte Neuzen Show en dat heeft de hondentrainer geen windeieren, maar een huis met twee zwembaden, een giga sauna, een Turks bad, een fitness en een bioscoop opgeleverd. Het staat nu al maanden te koop voor €750.000, maar de locatie, een industrieterrein in het ‘pittoreske’ Lelystad lijkt het onverkoopbaar te maken.

Oké het huis staat op een industrieterrein in Lelystad, maar de woning die Martin Gaus (71) in de verkoop heeft gezet kost maar €750.000 en heeft, op een perceel van ruim 1500m2, alle denkbare luxe en zou in Amsterdam miljoenen kosten. Zo heeft de zeer luxe bungalow van de hondentrainer niet een, maar twee zwembaden! Een verwarmd binnenbad waarin je echt baantjes kunt trekken en een even groot verwarmd buitenbad. Beide natuurlijk met Jet-stream voor extra pret.


En dan is er ook nog een whirlpool binnen en een whirlpool buiten, een sauna voor tien personen en een intiem Turks bad voor twee personen, een gescheiden fitnessruimte, en dat alles in volstrekte privacy. Niemand die je kan zien of horen, niemand die in uw tuin kan kijken. Gaus heeft aan huis ook een bibliotheek/kantoor van 50 m2 en een eigen bioscoop.

De buitenmaat huiskamer met de open moderne keuken (140 m2) biedt uitzicht aan alle kanten op de natuurtuin vol vogels, vissen in de vijvers. Die open woonkeuken met kookeiland heeft een luxe inbouwkeuken voorzien van steamer, quooker, oven, combimagnetron, vaatwasser, Amerikaanse koelkast, afzuigkap en 5 pits gaskooktoestel.


Verkoopt Gaus zijn paleisje voor de gevraagde €750.000 dan maakt hij ook nog een leuk winstje, want volgens de website bekendeburen.nl rust er maar een hypotheek van €472.000 op de bungalow.