BINNENKIJKEN – Na 34 jaar verkoopt LEE TOWERS zijn Scheveningse penthouse met uitzicht op zee

0

You’ll never walk alone! Na 34 jaar verkoopt LEE TOWERS zijn Scheveningse penthouse met zeezicht. Het stulpje zou tegen de 2 miljoen moeten opbrengen. Towers betaalde er in 1988, omgerekend, nog geen 500.000 euro voor.

Na 34 jaar vertrekt Leendert Huijzer, beter bekend als Lee Towers, uit zijn Scheveningse rots in de branding. schrijft quotenet.nl. Het dubbele penthouse meet verdeeld over 2 verdiepingen maar liefst 261 vierkante meter en heeft uitzicht op zee en de pier van Scheveningen. Op het dakterras is het in de zomerzon heerlijk genieten van het uitzicht.


Quotenet vindt de inrichting zoals bij een volkszanger: stijlvol op een tikkeltje poenerige manier. “Neem bijvoorbeeld dat schilderij van Elvis, een van de grote helden van Huijzer of de paarse ledverlichting en het erg aanwezige haardtafereel en u weet; Lee Towers zit er warmpjes bij.”

Leen en Laura hier meer dan drie decennia met veel liefde en plezier gewoond. De verkopende makelaar, Christies, laat niets over de verkoopprijs los, die is op aanvraag. Kenners van de markt laten Quote weten dat dit penthouse toch zeker een bedrag tussen de €1,7 miljoen en €1,8 miljoen zal moeten opbrengen. Towers betaalde in 1988, omgerekend en met zijn eigen bv, nog geen €5 ton.


Binnenkijken bij Lee Towers? Klik!