BINNENKIJKEN – Maand na dood WILLEBRORD FREQUIN zet zijn vrouw GESINA hun huis te koop (gloort winst van bijna drie ton)

0

(Beeld: CP)

Ruim een maand geleden overleed Willibrord Frequin overleed en nu al heeft weduwe Gesina besloten hun huis in het Gooise Laren te koop te zetten. Krijgt zij de vraagprijs van net geen zes ton dan gloort en een winst van bijna drie ton voor de weduwe.


Aan Privé vertelde de weduwe van Frequin half juni nog dat het lastig thuiskomen was, nadat ze haar man begraven had. Het voelde zowel vertrouwd als leeg. “Willibrord stapt hier nooit meer binnen, maar boven hangen de kasten nog altijd vol met zijn kleding. Ik heb totaal geen behoefte om dat op te ruimen.”

Frequin kocht de jaren zeventig woning bijna twintig jaar geleden, in 2003 voor 294.000 euro. Hij woonde er de afgelopen 13 jaar met Gesina met wie in 2019 trouwde. Het huis (binnenkijken?) staat nu te koop voor 595.000 euro.


De op Hemelvaartsdag overleden Willibrord Frequin (80) gaf kort voor zijn dood z’n allerlaatste interview waarin hij vertelde een hekel aan begrafenissen te hebben, maar hoopt wel dat al zijn naasten zijn uitvaartdienst bezoeken. “Geen open kist. Dat vind ik niks. En op de deksel een lekker koud biertje. Ik hoop op een gezellige middag. Al mijn vrienden en familieleden zitten aan kleine tafeltjes op me te wachten…”

De ruime hoekwoning, 132m2, waar ij de laatste 19 jaar van zijn leven woonde heeft een panoramisch vrij uitzicht over het bos en bijzonder veel privacy. De achtergelegen woonwijk is zeer kindvriendelijk en alles is op loop- of fietsafstand te bereiken (internationale- scholen, sportfaciliteiten, zwembad, Goyer Golf & Country Club, bos/heide en het gezellige centrum van Laren). De comfortabele en ruime gezinswoning is onder andere voorzien van 4 (slaap)kamers en een walk-in closet, voldoende bergruimte en ruime voor-, zij- en eveneens ruime zonnige achtertuin (Zuidwest) en houten schuur. Dit alles op een perceel van 285 m².