BINNENKIJKEN – Kim Kötter en Jaap Reesema zetten na anderhalf jaar hun droomvilla alweer te koop

0

Kim Kötter en Jaap Reesema klusten tweeënhalf jaar lang aan het huis in Loosdrecht waarvan ze zeker wisten dat ze er samen oud zouden worden, maar nu wordt hun droompand weer te koop gezet! De reden? De makelaar kwam langs.

Het huis in Loosdrecht moest het huis worden waar ze hun kinderen wilden grootbrengen en zij samen oud zouden worden. Begin 2020 namen ze hun intrek, maar nu anderhalf jaar later gaat de villa weer de verkoop in. “Het gebeurde allemaal in de eerste week na mijn bevalling van onze jongste zoon Ted,’ vertelt Kim aan Story. ‘Onze vaste makelaar stond ineens voor de deur. Hij was op de hoogte van Jaaps droom: wonen aan het water. En er kwam een perfecte plek bij ons in de buurt vrij. Ik dacht in eerste instantie: ik ga wel even met Jaap mee, maar dat is het dan wel. Maar toen ik het zag, wist ik het ook meteen. Dit is het.’


Hun nieuwe huis staat namelijk op een droomplek. Aan het water dus, naast grond van Natuurmonumenten, waar niets gebouwd mag worden. Een droomhuis is het vooralsnog niet. Er wacht opnieuw een gigantische verbouwing. ‘Je zult wel denken dat we gek zijn omdat we hier net anderhalf jaar wonen na een verbouwing die veel vertraging opliep. Die heeft uiteindelijk tweeënhalf jaar geduurd! Maar zoals het huis nu is, kunnen we er niet met drie kinderen wonen. Het moet heel grondig worden aangepast. Die tekeningen worden nu gemaakt. Er komt dus een enorm project aan. We zitten een beetje op de wip wat betreft wanneer we het huis waar we nu in wonen te koop gaan zetten,’ vertelt Kim aan het weekblad.