Pagina titel ...
dinsdag, mei 26
BINNENKIJKEN – K3′tje Hanne Verbruggen en vriend Jorn verbouwen hun huis en dit is het resultaat!

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Foto's: Instagram Hanne Verbruggen
K3′tje Hanne Verbruggen (26) en haar vriend Jorn begonnen namen Een jaar geleden begonnen ze met het verbouwen van hun eigen huis. En nu de klus geklaard is laat Hanne haar zien!

(Lees verder na de advertentie)

“Jorn en ik verbouwen momenteel samen een huisje en het zijn heel zware renovaties”, zei ze eind 2019 in de Vlaamse pers. “Momenteel ligt de focus daarop.” Op dat moment was het koppel namelijk al een jaar verloofd. “De trouw is een beetje naar de achtergrond verschoven, maar we blijven er allebei wel keihard naar uitkijken. Ook met het drukke K3-schema zie ik niet meteen mogelijkheden. Dat is niet heel erg, want ik heb van Karen gehoord dat je gerust negen jaar mag wachten.”

“Wie heeft er zin in wat ‘voor en na’ foto’s en video’s?”, vroeg ze plots op Instagram. Daar deelde de zangeres een hele reeks foto’s van de verbouwing, maar ook van het geslaagde resultaat. “We hadden eerst schrik dat het te veel werk zou zijn, maar sinds december konden we er al wonen”, schrijft ze op het sociale medium. “Dus we waren erg blij.”

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0