BINNENKIJKEN bij JOHNNY DE MOL die met weemoed afscheid neemt van zijn Amsterdamse PENTHOUSE om met vriendin ANOUK in GOOISE VILLA te trekken

0
Johnny de Mol (38) vertrekt met weemoed na 20 jaar uit Amsterdam naar het Gooi waar hij samen met vriendin Anouk in een villa in Blaricum gaat wonen. In zijn Amsterdamse miljoenenstek staat nu nog slechts een bed, zo vertelde de presentator op Radio 10, die niet langer kan genieten van het uitzicht op de Westertoren vanuit zijn bad. ‘Het is één van de mooiste uitzichten van Amsterdam, misschien wel van de wereld. Ik heb er 20 jaar naar gekeken en moet het nu doen met de foto’s.’ EVEN BINNENKIJKEN BIJ JOHNNY EN ZELF ZIEN WAAR HIJ ALLEMAAL OP UITKEEK?

Johnny de Mol gaat bij papa John wonen in Blaricum. Niet in huis, maar wel op het terrein van de De Mol trekt zoon Johnny in een nieuw gebouwd stulpje. Daarom ging zijn Amsterdamse penthouse in de verkoop voor €2,985 miljoen.


Johnny de Mol (38) heeft al weer een jaar een relatie met zangeres Anouk van Schie die bij het grote publiek bekend werd als lid van het meidengroepje KUS. Bij het Gouden Televizier-Ring Gala in de Heineken Music Hall was Anouk voor het eerst aan de arm van Johnny te bewonderen. Anouk verhuist dan ook mee naar zijn nieuwe huis in Blaricum.

Zoon De Mol verkocht zijn penthouse in het centrum van Amsterdam, zo berichtte Quote, samen met het naastgelegen optrekje van zijn goede vriend Tony Berk jr, wiens vader weer het weer zo goed kan vinden met De Mol senior. Wie de twee nog niet met elkaar verbonden penthouses kreeg dan 2 dakterrassen.


Johnny de Mol kocht zijn penthouse dertien jaar geleden voor €1.120.000. Zijn deel moest nu €1.725.000 opbrengen. Dat betekent dus zes ton winst.

De Mol bewoonde een driekamerappartement met een totale woonoppervlakte van 191 vierkante meter, bestaande uit o.a. twee slaapkamers en zeer luxe badkamer voorzien van sauna, stoomcabine, ligbad, douche, toilet en een dakterras van 22 m2. Vanuit het ligbad was er het uitzicht over de Westertoren. Ook is er een prachtige zonneterras rond het bij het complex behorende zwembad.

Johnny verhuist nu naar het Gooi bijwaar zijn vader John een Dynasty-achtige family-range laat verrijzen. Rondom de Mauveheide in Blaricum bezit De Mol meerdere villa’s met bijbehorend land. In totaal heeft de Mol ruim €21 miljoen gespendeerd in het rijkendorp.

BINNENKIJKEN in het appartement van overleden moeder van LINDA en JOHN DE MOL dat u kunt kopen voor 3.75 MILJOEN