BINNENKIJKEN bij JANE FONDA die 4.5 MILJOEN MINDER krijgt voor haar GLAZEN HUIS dan zij gehoopt had…

0
Verkocht! Maar Jane Fonda heeft wel veel water bij de wijn moeten doen. Haar glazen huis in Beverly Hills bracht bij lange na niet de gehoopte $1.999 miljoen. Zelfs niet de met 3 miljoen verlaagde vraagprijs van wel voor een stuk minder dan de originele vraagprijs van  $9.995 miljoen. Jane kreeg slechts $8.535 miljoen. Gelukkig nog wel meer dan de  $7.29 miljoen waar Jane en inmiddels ex-man Perry het voor kochten in 2012

Het optrekje dat te koop kwam te staan na de scheiding van Fonda en haar Perry. Perry (74) was eerder getrouwd met actrice Rebecca Broussard, en Fonda (79) had met drie huwelijken – Roger Vadim, Tom Hayden en Ted Turner – ook de nodige ervaring. Fonda en Perry gaven elkaar overigens niet het jawoord.


Het paar kocht huis in 2012 voor $7.290.000. Het heeft vier slaapkamers en 6,5 badkamers op meer dan 700m2 woonoppervlak. Meest opvallende detail is de glazen lift.

Fonda, nu te zien in Netflix komedie ‘Grace and Frankie’ vertelde in een video gemaakt om de verkoop van het huis te promoten: “Richard en ik hebben destijds gekeken naar meer dan 30 huizen, en de dag dat we hier door de poort wandelden. . . . Ik wierp een blik op het huis en ik wist dat ik het wilde hebben. “Ze voegt eraan toe:” Het is een groot huis. Leuk voor feesten. Ik vierde hier mijn 75ste verjaardag. Er waren ongeveer 150 gasten en nog was er ruimte genoeg.”


Fonda won twee Oscars en Perry’s produceerde hit albums voor talloze artiesten waaronder Rod Stewart, Ray Charles, Barbra Streisand, Carly Simon, Tina Turner, Diana Ross, Neil Diamond en Ella Fitzgerald.