Pagina titel ...

BINNENKIJKEN in Monaco bij TATJANA SIMIC en haar multimiljonair LEX VAN HESSEN die haar ‘een levende legende’ vindt

0
Nog altijd geniet Tatjana Simic met haar multimiljonair Lex van Hessen van het zonnige even in haar luxe-appertament (binnenkijken!) in Monaco. Voor de 72-jarige miljonair is zijn Tatjana (57)’een levende legende’.

Voor de docufilm De Dick Maas Methode was Tatjana even terug in ons land om weer eens voor de camera te kruipen om haar haar beroemde ‘Oh buurman, wat doet u nu?’-scène te becommentariëren. “Ik vond het wel eng om te doen”, vertelt ze. Tatjana ervoer het zelf niet ‘echt als seksscène’. “Het was vooral ook geestig. Bovendien had het een functie, omdat die man later wordt gechanteerd”, aldus Tatjana.

Door die rol in Flodder werd Tatjana nooit meer gevraagd andere personages te spelen, vertelt ze vandaag in het AD. “Ik denk dat veel producenten niet verder konden kijken dan mijn rol als Kees. Ze dachten zeker dat ik de hele dag in een kort rokje en met de borsten vooruit rondliep.” Haar ‘levenspartner’ Lex zei laatst tegen haar dat ze dankzij de show een ‘levende legende’ is. “Dat is toch grappig?”

Al ruim zeven jaar zijn Tatjana (57) en Lex van Hessen (72) nu samen. Lex schoof Tatjana kreeg een verlovingsring om de vinger en Tatjana bazuinde rond dat er ook getrouwd zou gaan worden. Maar de ex van Lex, Hannie Visser, wist wel beter: Lex zou zijn jawoord aan Tatjana nooit geven. En de ex bleek gelijk te hebben, want voor de camera van LXRY TV zei Lex drie jaar geleden: ‘Wij hebben niet over een huwelijk gesproken.’

Op de Vlaamse televisie in het programma Buurman, wat doet u nu? bezocht presentatrice Cath Luyten het koppel destijds in het mondaine Monaco waar Tatjana en Lex wonen in een super-de-luxe appartement van 350m2 dat direct gelegen is onder het duurste penthouse van de wereld, dat toen te koop staat voor een slordige driehonderd miljoen euro.

Ook het uitgebleven huwelijksaanzoek werd onderwerp van gesprek. Tatjana daarover: ‘Ondanks zijn verlovingsring heeft hij later gezegd dat hij niet de intentie heeft om te trouwen. Maar hij wilde aanvankelijk wél trouwen, maar door omstandigheden is zijn mening daarover veranderd. Ik heb daarom wel tegen Lex gezegd: Pas goed op, want je geeft me een verlovingsring en heel Nederland dacht dat we zouden trouwen en nu gebeurt dat niet. ’


Dan:‘Ik heb tegen Lex gezegd: Je kunt mij een huwelijk niet ontnemen. Als ik op een dag tóch getrouwd wil zijn, zal ik moeten afhaken in onze relatie. Dan ben jij niet die man voor mij bij wie ik zal blijven. Ik kan al die rijke mannen krijgen. Ik heb ze voor het uitzoeken. Dat is niet arrogant wat ik nu zeg, dat is het verhaal van mijn leven.’

Dacht Tatjana in 2017 dat haar Lex een andere vrouw op het oog heeft als zijn levenspartner. Je zou het bijna denken getuige deze worden: ‘Niemand weet toch in het leven hoe het loopt? Misschien ontmoet hij een andere vrouw met wie hij wél wil trouwen. Het is een strateeg, hoor, leer mij Lex kennen. Maar ik ben dat ook. We zijn aan elkaar gewaagd. Ik ben al tien zetten verder dan hij denkt.’

Maar anno 2020 geniet Tatjana nog altijd van haar luxe leventje in het luxe appartement in de Odeon Tower in Monte Carlo?

Deals geselecteerd uit het aanbod van: Vakantiediscounter - Tui - D-Reizen - Corendon - Sunweb - Prijsvrij - Suntip - Stip Reizen & Cruises Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();