BINNENKIJKEN in het voormalig optrekje van MEGHAN MARKLE dat te koop staat voor 1.6 miljoen

0
Voor Megan Markle haar jawoord gaf aan de Britse prins Harry was de Amerikaanse getrouwd met Trevor Engelson. Samen woonde ze in in een optrekje in Los Angeles dat nu te koop staat voor 1.6 miljoen euro.

Het oude huis van Meghan, nu de hertogin van Sussex, is een villa met in Hancock Park in Los Angeles. Het telt vier slaapkamers, drie badkamers, heeft een grote woonkeuken en een woonkamer met een open haard. Ook is er een ruime en gezellige tuin achter het huis.


Van 2011 tot 2013 woonde Meghan hier met eerste echtgenoot Trevor Engelson. Volgens het blad Vanity Fair huurde het stel het huis kort nadat Meghan was begonnen met haar rol in de tv-serie Suits. Na de scheiding verkaste de huidige hertogin naar het Canadese Toronto, de plek waar de opnames van Suits plaatsvonden.
Daar in Toronto ontmoette ze via een gezamenlijke vriendin prins Harry, met wie ze vorig jaar mei in het huwelijk trad. Afgelopen mei kreeg het paar zoon Archie.

Meghan Markle vierde afgelopen weekend haar 38ste verjaardag, maar een leuk feestje zat er niet in na de kritiek op haar peperdure babyshower waaraan ze voor de geboorte van zoontje Archie duizenden ponden had besteed. Bekende gasten waren er toen genoeg waaronder Serena Williams en Amal Clooney. Die logeerden op Meghans kosten in het Mark Hotel in New York City, waar een kamer tot wel 60.000 euro per nacht kan kosten.


Meghan vierde haar verjaardag daarom maar thuis in Frogmore Cottage in kleine kring.