Pagina titel ...
maandag, juni 1
BINNENKIJKEN IN HET VOOR 10.7 MILJOEN TE KOOP STAANDE VAKANTIEHUIS VAN PRINCE

0
De uitvoerder van het testament van de op 21 april op 57-jarige overleden popster PRINCE biedt zijn landgoed op de wonderschone Turks en Caicoseilanden, ten noordoosten van Cuba, aan voor 10.7 miljoen euro.

Het landgoed ligt op Providenciales, een van de 48 tropische eilandjes in de Caraïbische Zee ten noordoosten van Cuba. Het landgoed van wijlen Prince beslaat maar liefst 10.000 vierkante meter. De popster kocht het in 2010 en liet prompt de oprijlaan paars maken.

(Lees verder na de advertentie)

Het hoofdhuis heeft tien slaapkamers die allemaal een eigen badkamer hebben. Op het landgoed een riant zwembad, een tennisbaan, twee privéstranden en een privé haven. Door de tropische tuin kronkelen wandelpaden. Ook is er een twee verdiepingen tellen gastenverblijf dat van alle gemakken voorzien is.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0