BINNENKIJKEN in het VAKANTIEHUISJE van SIMON COWELL dat maar 25 miljoen dollar kost…

0
Simon Cowell, dit seizoen weer jurylid in de Britse versie van X Factor, heeft een leuk vakantiehuisje in Malibu, bekend om zijn mooie stranden en grote en dure huizen gekocht en het kostte maar €25 miljoen dollar. EVEN BINNENKIJKEN wat je voor dat geld krijgt?

Cowell verkeert in goed gezelschap in Malibu, want ook Richard Gere, Barbra Streisand, Sting, Colbie Caillat, Robert Redford, Horace Silver, Paul Butcher, Mel Gibson, rapper G-Eazy en Nederlandse acteur André Landzaat hebben een (vakantie)huis in ‘Surf City USA’.


Het vakantiehuis vanCowell bekend geworden als het ‘gemene’ jurylid bij de Engelstalige talentenjachten als Pop Idol, American Idol, X-Factor, America’s Got Talent en Britain’s Got Talent, is met bijna 1000 meter woonoppervlak niet al te klein. En ook de voorzieningen mogen er zijn. Het huis telt zeven slaapkamers, heeft een zwembad en een tennisbaan. En dat voor een vakantiehuisje, want Cowell blijft gewoon wonen in zijn huis in Beverly Hills dat hij kocht voor slechts 15,5 miljoen dollar.

De Britse talentenjachtgoeroe Cowell hielp recent nog Mel B uit de financiële brand door haar een miljoenencontract te geven. De voormalig Spice Girls-zangeres Mel B (42) kreeg een contract ter waarde van ruim 2 miljoen euro aangeboden om te blijven jureren bij America’s Got Talent.


Naar verluidt had Mel B nog maar zo’n 1000 euro op de bank staan. Dat betekent dat ze haar fortuin van ruim 43 miljoen euro erdoorheen heeft gejaagd tijdens haar huwelijk met Stephen Belafonte, met wie ze in een vechtscheiding verwikkeld raakte.

Eind november werd er eindelijk een regeling getroffen over dochter Madison én over hun sekstapes. Bovendien heeft ex-man Stephen ook toegezegd om alle sekstapes en aanstootgevende video’s van de twee niet te verkopen aan de meestbiedende. De zangeres maakte afgelopen maart een eind aan het huwelijk omdat ze, zoals ze beweert, jarenlang werd mishandeld door haar man. Ook zegt ‘Scary Spice’ en dat Belafonte jarenlang een affaire had met hun nanny. Hij zou het kindermeisje daarbij ook zwanger hebben gemaakt en haar gedwongen hebben abortus te plegen.

Simon Cowell onthulde recent dat hij in de gevangenis heeft gezeten, omdat hij een pistool richtte op een buschauffeur. Hij dwong als twaalfjarige de chauffeur rechtsstreeks naar Watford te rijden. Het pistool was nep, maar echt genoeg om de buschauffeur in één ruk naar de de door hem opgegeven bestemming Watford te laten rijden. Dat het wapen niet echt was, voorkwam ook niet dat de twaalfjarige Cowell voor even in de cel werd gegooid.