BINNENKIJKEN in het vakantiehuisje met inpandig zwembad van FREEK DE JONGE (72) in FRANKRIJK dat hij wil verkopen voor €745.000 vanwege TE OUD

0
Een goeie grap is goud waard en een paar honderd goeie grappen maken dat je een leuk vakantiehuis in Frankrijk kan kopen met een inpandig zwembad. Vraag het aan Freek de Jonge, die nu van dat vakantiehuisje af wil vanwege op leeftijd (72). Voor €745.000 bent u de nieuwe eigenaar. Freek heeft ook nog een tip: geschikt als b&b. EERST EVEN BINNENKIJKEN?

Dit weekend plaatste Freek de Jongen in De Telegraaf een speurdersadvertentie om heel Nederland duidelijk te maken dat zijn tweede huis te koop staat. “Bonjour, wij zouden graag ons mooie landhuis in de Haute-Savoie nabij Evian-les-Bains willen overdragen aan iemand die er met net zoveel plezier gaat wonen als wij 18 jaar hebben gedaan, goed onderhouden 7.000 m2 grond, binnenzwembad, gastenverblijf, skiën op 10 min. Ideaal voor Chambres d’Hôtes. Gèneve Airport op 45 km. Interesse? Bel dan onze makelaar René 0653669609 vrgr Freek en Hella de Jonge.”


Die makelaar, René Smaal, vertelt aan de krant ook waarom Freek en Helga het huis van de hand willen doen: “Ze worden ook een dagje ouder, hoewel ze er nog altijd fris en fruitig uitzien. Het huis ligt op ongeveer een uur of tien rijden vanaf de randstad. Daarnaast is hun gezinsleven in Nederland.”

De woonoppervlakte van de villa bedraagt zo’n 300 vierkante meter. Er zijn vijf slaapkamers, drie badkamers, een atelier en een gastenverblijf. De Vrijstaande villa telt 5 slaapkamers ne 3 badkamers. Er is een inpandig zwembad, atelier, gastenverblijf, diverse terrassen en grote achtertuin met prachtig uitzicht, rust en privacy. Het huis is gesitueerd nabij Meer Van Genève, Evian, golfbaan en diverse skigebieden.


Het verwarmd binnenzwembad van 450 m3 meet 8.00 x 4.00 meter en heeft daarbij een douche, toilet en schitterend wandmozaïek.

Évian-les-Bains, Golf Resort en het Meer van Genève op slechts 8 minuten rijden. Skigebied Thollon Les Memises op 10 minuten. Super skigebied Châtel op 30 minuten.

Kopen? Klik!