BINNENKIJKEN in het vakantiehuis van de in 2016 overleden PRINCE op de Turks- en Caicoseilanden dat nu geveild wordt….

0
Het huis van de in 2016 overleden Prince op de Turks- en Caicoseilanden wordt op 12 juli geveild. De villa telt tien slaapkamers die allemaal een eigen badkamer hebben. De koper krijgt ook twee privéstranden, een tennisbaan en meerdere gastenverblijven. Bijzonder is ook de paarse oprijlaan.

Het landgoed ligt op Providenciales, een van de 48 tropische eilandjes in de Caraïbische Zee ten noordoosten van Cuba. Het landgoed van wijlen Prince beslaat maar liefst 10.000 vierkante meter. De popster kocht het in 2010 en liet prompt de oprijlaan paars maken.


De uitvoerder van het testament van de op 21 april 2016 op 57-jarige overleden popster PRINCE bood eerder zijn landgoed op de wonderschone Turks en Caicoseilanden, ten noordoosten van Cuba, aan voor 10.7 miljoen euro.  Maar er kwam geen koper dus nu wordt het landgoed geveild. Om er zeker van te zijn dat er nu alleen serieuze gegadigden komen kijken, moet er vooraf een borg van 80.000 euro betaald worden aan de makelaar.

Het hoofdhuis heeft tien slaapkamers die allemaal een eigen badkamer hebben. Op het landgoed een riant zwembad, een tennisbaan, twee privéstranden en een privéhaven. Door de tropische tuin kronkelen wandelpaden. Ook is er een twee verdiepingen tellen gastenverblijf dat van alle gemakken voorzien is.


Prince woonde voornamelijk in Minneapolis, op zijn landgoed Paisley Park. Zijn vakantievilla is niet zo excentriek als het huis in Minneapolis.

credit: chonrampictures

Share.