BINNENKIJKEN in het Thaise wellnessresort waar GORDON voor bijna 1500 euro per nacht zijn laatste kilootjes kwijtraakt

0

In het luxeresort wellnessresort Chiva-Som in het Thaise Hua Hin probeerde Gordon (54) zijn laatste kilootjes overtallig vet kwijt te raken. Daar hing wel een gepeperd prijskaartje aan, want het resort rekent minimaal 1500 euro per nacht, maar dan heb je ook wat.

De afgelopen periode heeft Gordon om af te vallen een streng carnivoordieet gevolgd, waarbij hij zelfs ontbeet met vlees. “Het carnivoordieet heeft enorm geholpen, maar is te eenzijdig om lang vol te houden. Ik combineer het nu gewoon met wat groente en fruit. Ik eet zo min mogelijk koolhydraten, maar ik heb ze ook nodig om m’n bloedsuiker te stabiliseren.”


OM de laatste kilootjes er af te krijgen ging de zanger naar Thailand waar hij in de badplaats Hua Hin zijn intrek nam in het luxe wellneesresort Chiva-Som. “Voel me echt super goed en hier in Thailand zijn het de laatste (ki)loodjes ook al ben ik echt tevreden met mijn resultaat nu.”

Gordon geniet met volle teugen van zijn verblijf in Thailand. Op instagram laat de zanger de Jatujak Weekend Market in Bangkok zien waar ze ook een dierenspeeltjes verkopen. “God jongens… ik ben gewoon in het paradijs voor hondenspeeltjes.”


Dan “Mooie spullen allemaal… gigantisch! Als interieurdesigner kom ik bijna klaar hier. Er zijn ook heel veel lelijke dingen natuurlijk.” De zanger laat ook nog weten dat alles bijna niets kost.

Op Instagram is Gordon ook te spreken over de Thai zelf. “Zo lief en super vriendelijk! Hadden we dat in NL ook maar”, schrijft hij. “Kijk hoe men met elkaar omgaat. Hoe mooi bij elke ontmoeting je handen voor je gevouwen en je met alle egards behandelen en begroeten.”