Pagina titel ...
vrijdag, mei 29
Binnenkijken in het te huur staande appartement van Zweedse prinses Madeleine in New York

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Binnenkijken in het te huur staande appartement van Zweedse prinses Madeleine in New York

Op Nieuwjaarsdag hebben de Zweedse prinses Madeleine en haar man Christopher O’Neill voor de laatste keer de deur van hun appartement in New York achter zich dicht getrokken. Het appartement is nu, inclusief de inrichting van prinses Madeleine, te huur voor bijna 8000 dollar. En dat biedt de gelegenheid tot een uniek inkijkje hoe Madeleine, Christopher en baby Leonore leefden in New York.

(Lees verder na de advertentie)

Het is volgens het Zweedse koningshuis nog niet bekend wat de nieuwe woonplaats van het gezin wordt. Voorlopig wonen ze in een appartement in Stockholm. De zwangere Madeleine vertelde onlangs nog dat ze terug zouden keren naar Europa. “Daar woont onze familie”, gaf ze aan.

Het appartement van de dochter van koning Carl Gustaf en haar man Christopher O’Neill ligt op de Upper East Side in New York. Een kasteel is het zeker niet, maar wel een huis geschikt voor een prinses.

Het appartement werd twee maanden geleden in de verhuur gezet voor 8750 dollar per maand, maar de prijs is inmiddels verlaagd tot 7900 dollar per maand.

Het is een elegant, zonnig, een slaapkamer appartement van 70 vierkante meter in The Touraine, een prachtig kalkstenen gebouw. Het in gerenoveerde 2013 daterende gebouw heeft tal van voorzieningen, waaronder een dakterras met open haard, een volledig ingerichte fitnessruimte, een wijnkelder en een bibliotheek.

Het appartement van prinses Madeleine, is volgens de makelaar, pico bello in orde en kan gehuurd worden met of zonder de Koninklijke meubels. Het klassieke upper east side appartement beschikt over hoge plafonds, hardhouten vloeren en grote ramen. De keuken heeft Italiaans marmeren werkbladen, Gaggenau apparatuur en een Sub Zero koelkast. De badkamer is voorzien Waterworks armaturen en grijs marmer.

Met een perfecte ligging op de hoek van Lexington Avenue en 65th Street, kan dit appartement ook worden gebruikt als een pied a terre.

Met een foto van haar man Christopher O’Neill en hun dochtertje Leonore nam prinses Madeleine afscheid van New York en wenste tegelijkertijd haar volgers op Facebook een gelukkig nieuwjaar.

De dochter van koning Carl Gustaf en Christopher O’Neill verwachten in de zomer van 2015 hun tweede kindje. Ze trouwden op 8 juni vorig jaar. Op 20 februari 2014 beviel Madeleine van hun eerste kindje Leonore.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0