BINNENKIJKEN in het spectaculaire PENTHOUSE van TOM CRUISE te koop voor 52 miljoen

0
Beeld: ChonranPictures
Dit spectaculaire penthouse met zes slaapkamer en vrij uitzicht op Hyde Park is in de verkoop gezet door Tom Cruise. Met telt meer dan 550 vierkante meter en ingericht met spectaculair design-interieur. Natuurlijk is er een eigen terras perfect voor het vermaken van gasten. Het optrekje van Cruise is een van de meest luxueuze penthouses van Londen. En waarschijnlijk ook een van de duurste met een vraagprijs van 52 miljoen.

Het appartement bestaat uit een 8m2 grote ontvangstkamer met openslaande deuren van vloer tot het plafond die naar een groot terras leiden met een overdekte eethoek voor 12m2. Een zithoek met open haard en TV. Binnen is er een familiekeuken met eethoek, een studieruimte, muziekkamer en een bar.


Het penthouse heeft zes tweepersoons slaapkamer suites, die een grote slaapkamer met twee badkamers bevat, kleedkamers voor hem en haar, een jacuzzi en een eigen terras. Er is ook state of the art fitnessruimte en natuurlijk een bioscoopje.

Wellington Court is een gebouw gelegen in de meest exclusieve locaties in de wereld. Het is ook de thuisbasis van de beroemde warenhuizen van Harrods en Harvey Nichols.


Superster Tom Cruise (57) heeft overigens zijn dochter Suri (13) al zeven jaar niet gezien. Na de echtscheiding van actrice Katie Holmes (40) liet hij haar de voogdij en keerde tegelijkertijd hun dochter de rug toe. Ex-Scientologist Samantha Domino beweert in de Amerikaanse media dat Cruise er intussen van overtuigd is dat Suri niet écht zijn dochter is.

De afgelopen zeven jaar kwamen er verschillende verklaringen waarom Tom Cruise niet meer omkijkt naar zijn dochter Suri. De meest gehoorde verklaring is dat de acteur zo in de greep is van de Scientology Kerk, dat hij geen persoonlijk contact wil met mensen die géén lid zijn van die religieuze sekte. Zij zouden Tom Cruise zelfs een heus ‘ontkoppelingsbeleid’ hebben opgedragen, waardoor hij alle contact moest verbreken met zijn ex-vrouw Katie, omdat zij wordt bestempeld als een “onderdrukkende persoon”.

“Tom krijgt van de kerk geen spirituele begeleiding als hij nog maar enige relatie heeft met Katie. Zijn dochter Suri was dus collateral damage, geen enkel contact was mogelijk, zegt voormalig Scientology-lid Samantha Domino. “Tom gelooft rotsvast dat Suri gewoon een ziel of een geest in een lichaam is die hij opnieuw zal ontmoeten in een volgend leven. Dat Suri een wezen is, en niet zijn dochter.” Het zou ook geen verschil maken of Suri sterft of niet. “Als een kind sterft, maakt dat eigenlijk niet uit. Je kan opnieuw zwanger worden en een nieuw kind baren, zodat de ziel van je verloren kind in een nieuw lichaam kan terugkeren.”

Volgens haar omgeving zou Suri’s hart gebroken zijn door de jarenlange afwezigheid van haar vader. De regeling die bij de scheiding van Tom en Katie werd getroffen hiel in voor dat Cruise het recht had om Suri 10 dagen per maand te zien. “Maar hij koos er altijd voor dat niet te doen”, klinkt het.

Cruise brengt de laatste maanden wél opvallend veel tijd door met Isabella en Connor, zijn kinderen die hij met ex Nicole Kidman adopteerde. Ook zij zijn door Tom toegetreden tot de sekte, en werden verplicht om afstand te nemen van hun moeder. Met hen mag de acteur dus wél contact hebben.De precieze details van de scheiding van Tom en Katie zijn overigens nooit bekendgemaakt, maar wel is bekend dat Katie niet wilde dat haar dochter op zou groeien volgens Scientology-regels.

bron: chonranpictures