Pagina titel ...
zondag, januari 26
Binnenkijken in het Spaanse vakantiehuis van Heineken-ontvoerder Cor van Hout

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Voor €795.000 kunt u de eigenaar worden van het Spaanse vakantiehuis in Benalmádena , vlakbij Torremolinos, van wijlen Heineken-ontvoerder Cor van Hout. Een huis met een verhaal….

Het is het huis van Cor van Hout in Benamadena in Spanje dat Willem Holleeder van zijn zus Sonja Holleeder, de vrouw van Van Hout, zou hebben afgepakt om met de opbrengst de huurmoordenaar van Cor van Hout mee te betalen. Op 24 januari 2003 werd Van Hout in Amstelveen geliquideerd voor de deur van een Chinees restaurant waar hij geluncht had.

(Lees verder na de advertentie)

 

Volgens Martin Kok, een vriend van Van Hout en de beheerder van de misdaadsite Vlinders Crime wijkt de huidige inrichting weinig af van die in de tijd dat Van Hout er woonde.

Het huis zou nu eigendom zijn van Marcel Grifhorst, lid van motorclub Satudarah en zoon van Rob, vermeend die op de achtergrond betrokken zou zijn geweest de ontvoering van Alfred Heineken. Ook de jongste ontvoerder van Heineken, Martin Erkamps, heeft er een tijd lang gewoon.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK