BINNENKIJKEN in het scheidingshuis van THOMAS BERGE en Myrthe dat nu TE KOOP STAAT VOOR €595.000

0
In het monumentale pand in Alphen aan den Rijn dat ze begin 2015 betrokken zouden THOMAS BERGE en MYRTHE MYLIUS samen met zoontje Jack gelukkig worden. Maar het liep anders. Ruim een jaar later was de liefde voorbij en vertrok Thomas uit de woning, die nu te koop wordt gezet voor €595.000. Dat maakt dat we even binnen kunnen kijken hoe Thomas en Myrthe hun beoogde liefdesnestje hadden in gericht.

Zanger Thomas Berge (26) verhuisde begin 2015 met zijn toenmalige vriendin Myrthe Mylius (32) en zoontje Jack (3) naar de woning in Alphen. Maar het geluk duurde niet lang in het nieuwe optrekje. Het stel ging afgelopen zomer na vier jaar uit elkaar, waarna Berge weer uit Alphen vertrok. Na de breuk werd Myrthe al snel verliefd geworden op de, schatrijke, Duitse polospeler Sebastian Schneberger, een gezamlijke vriend van haar en Thomas. Thomas vond ook nieuwe liefde bij zangeres Cassidy Roeks (20).


Fotografe Myrthe Mylius hield tot nu toe haar nieuwe vlam Sebastian Schneberger buiten de schijnwerpers. Maar met Kerst filmde vriendin Zimra Geurts met haar telefoon stiekem een dans die Myrthe en Sebastian maakten op een privéfeestje van Mylius. Uit de beelden blijkt hoe verliefd Myrthe Sebastian zijn.

Thomas Berge en Mylius hebben een co-ouderschapsregeling voor hun zoontje Jack. Volgens Thomas Berge is de nieuwe vlam van zijn ex overigens ‘een topgozer’.


Na Thomas vertrekt ook Myrthe nu uit het scheidingshuis dat in de verkoop is gezet voor €595.000.
De woning, die pal naast korenmolen De Eendracht te vinden is, heeft een woonoppervlakte van 258 vierkante meter, tien kamers (waarvan vier slaapkamers), twee badkamers en een garage. Ook zijn er veel karakteristieke elementen in het huis te vinden, zoals de glas-in-lood ramen, oude schouw en bedstedes.
Kus zimra….