Pagina titel ...

BINNENKIJKEN in het Rotterdamse liefdesnestje dat André Hazes voor 815.000 euro kocht om met zijn Sarah te gaan samenwonen

0
Dit is het appartement in Rotterdam Hillegersberg waar André Hazes en Sarah van Soelen zetten de volgende stap in hun relatie zetten en deze zomer gaan samenwonen. Hazes betaalde 815.000 voor het liefdesnestje dat dichtbij bij het huis ligt waar ex Monique met hun zoontje Dre woont.

Nog deze zomer gaat André Hazes (27) samenwonen met Sarah van Soelen (25) in het appartement dat de zanger voor 815.000 euro heeft gekocht in Rotterdam. Het appartement in de wijk Hillegersberg ligt op een paar kilometer afstand van de villa waar zijn ex-verloofde Monique Westenberg (43) is blijven wonen met hun zoontje André (4). De flat, die te koop stond voor 815.000 euro, heeft 146m2 woonoppervlakte met een woonkamer van 60m2.

Het appartement is luxe afgewerkt met zeer hoogwaardige materialen en geheel voorzien van vloerverwarming. De indeling is royaal, het appartement beschikt over twee slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer voorzien is van een airconditioning en een op maat gemaakte walk-in-closet. Bovendien beschikken beide slaapkamers over een eigen luxe afgewerkte badkamer! De moderne keuken met kookeiland is een echte eyecatcher.

Het zonnige terras met middag én avondzon zorgt voor veel genot tot in de late uurtjes en biedt een fantastisch uitzicht over de waterrijke en groene omgeving.

Recent onthulde André al in weekblad Privé dat hij toe is aan de volgende stap in zijn relatie met Sarah. Hij woont sinds de breuk met Monique onder één dak met Sarah en zijn schoonouders. „Ik moet eerlijk zeggen dat ik er heerlijk zit. Wat dat betreft hoef ik niet weg, maar op een gegeven moment is het echt wel tijd om wat voor mezelf te zoeken. Een eigen plek en weer het leven oppakken.”

De zanger wilde eigenlijk een groter huis, maar dat zat er financieel niet in vertelde hij ook recent. “Ik ben nu naar een huisje aan het kijken en zij woont met Dre in dat mooie grote huis’’, zei hij over Monique en zijn zoon, die in de villa in Berkel zijn blijven wonen. “Ik hoop dat ze daar 100 jaar worden. Maar ik heb natuurlijk ook geen kut verdiend [door corona], dus ik moet een huisje kopen dat nog niet eens een vijfde daarvan is.”Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();