BINNENKIJKEN in het New Yorkse penthouse van mode-ontwerper TOMMY HILFINGER dat nu nog maar 58.9 miljoen kost….

0
Draagt u ook Tommy Hilfinger? Goede kans dat u voor de mode van het merk binnenkort een beetje meer moet betalen, want de mode-ontwerper heeft de prijs van zijn superappartement in New York verlaagd met 21.1 miljoen dollar. Geld dat terugverdiend moet worden. Kijkt u even mee binnen in het penthouse van Tommy dat hij nu verkoopt voor ‘maar’ 58.9 miljoen dollar?

Tommy Hilfinger zijn penthouse van twee verdiepingen in het iconische Plaza Hotel in New York eind 2014 uit de verkoop gehaald. Niemand wil de door Hilfinger gevraagde $ 80 miljoen voor het stulpje betalen. Nu probeert hij het opnieuw met een korting van 21.1 miljoen dollar.


Het penthouse ligt op de 18 en 19de verdieping van het Plaza Hotel en biedt vrij uitzicht Central Park en 5th Avenue. Modekoning Tommy Hilfinger kocht in 2008 het penthouse, plus twee appartementen, in het wereldberoemde Plaza hotel voor $25 miljoen. Voor $20 miljoen verbouwde de mode-ontwerper vervolgens de verschillende delen en koppelde ze aan elkaar. Da resulteerde in een penthouse met twaalf kamers, waarvan vijf slaapkamers met eigen badkamer. De woningen in het Plaza-gebouw hebben een eigen entree, maar de bewoners kunnen wel 24 uur per dag gebruik maken van de service die het hotel biedt.

Eind 2013 zette de nu 63-jarige Hilfinger de twee verdiepingen voor $80 miljoen te koop, maar een serieus bod kwam er niet. Bijna een jaar later ging het weer uit de verkoop. En nu is het dus weer op de markt voor ‘maar’58.9 miljoen dollar. De kunstwerken die in het huis hangen, zoals de Andy Warhols, waren overigens niet bij de koopprijs inbegrepen.