BINNENKIJKEN in het nu zo beroemde Roosendaals JUNGLEHUIS waar ook de HENNEPPLANTEN welig tierden

0
Fereno Schoonen is sinds hij hij zijn junglehuis in Roosendaal te koop zette een Bekende Nederlander. Hij maakte van een rijtjeshuis in een gewone woonwijk een echt junglehuis dat gezien mag worden. Maar hetzelfde huis was al eerder in het nieuws. Op 10 mei 2017 stonden politie en een rechter-commissaris op de stoep. Die kwamen plantjes kijken… Eigenaar Fereno en zijn vriendin worden inmiddels verdacht van hennepteelt en witwassen van crimineel geld.

Over de politie-inval wil Fereno niet praten. De nieuwe BN’er haalt deze week de kolommen van weekblad Privé en zegt: ‘Ik ben iemand die altijd flamboyant heeft geleefd en dan zijn er altijd mensen die kwaad over je willen spreken. Helaas. En daar laat ik het bij. Ik ben in elk geval geen crimineel.’


Eigenaar Fereno haalt dit week zelfs weekblad Privé met zijn junglehuis

Justitie lijkt daar een andere mening over te hebben. Niet alleen worden Feraro en zijn vriendin verdacht van hennepteelt en witwassen van crimineel geld, volgens het Openbaar Ministerie is het aannemelijk dat er vervolging wordt ingesteld tegen Fereno. Ook bekijkt het OM of er een ontnemingsvordering volgt wat betekent dat justitie gaat schatten hoeveel de man heeft verdiend met de hennepteelt en hoeveel de Nederlandse staat eventueel van hem gaat terugvorderen.


De kans bestaat dus dat er weinig voor Fereno overblijft als hij zijn nu zo bekende junglehuis zo verkopen voor €219.000.

Feit blijft dat het een bijzonder huis dat Fereno heeft. Het huis is geheel in jungle-en natuurstijl ingericht. De voortuin is een ware jungle met tussen de palmbomen en lianen een pad naar de voordeur toe. Binnen is iedere kamer betegeld met natuurstenen, tot aan de wc-bril toe.

Het huis wordt door de makelaar omschreven als een ‘royale tussenwoning’ die beschikt over een moderne keukeninrichting uit 2015, 4 (slaap)kamers, een badkamer met ligbad, douche en tweede toilet. Daarbij wordt gemeld dat het gaat om een huis met een ‘bijzondere afwerking.’ Ook wordt gesproken van een woonkamer die beschikt over een plavuizen vloer en stucwerk wandafwerking.

Het stulpje staat na alle publiciteit nog altijd te koop voor 217.500 euro.