BINNENKIJKEN in het nieuwe, zeven miljoen kostende, ‘STRANDHUISJE’ van NEIL DIAMOND

0
Singer-songwriter Neil Diamond, vooral bekend van Sweet Caroline, heeft op zijn oude dag – hij is inmiddels 75 jaar – een strandvilla in Malibu gekocht. Aan het ‘strandhuisje’ hangt een prijskaartje van 7.25 miljoen dollar. Wat je daarvoor krijgt? Kijk maar!

Diamond scoorde vooral in de jaren zeventig grote hits als Song Sung Blue, Beautiful Noise en If You Know What I Mean. Met Barbra Streisand nam hij duet You Don’t Bring Me Flowers op. Ook schreef Diamond I’m a Believer dat in de uitvoering van The Monkees een grote hit werd en Red, Red Wine waar UB40 later een nummer 1-hit mee had. Neil Diamond verkocht in zijn carrière meer dan honderddertig miljoen albums dus geld speelde niet echt een rol bij de aankoop van de strandvilla.


De strandvilla van Neil Diamond in Malibu is bepaald riant te noemen. Mag ook wel met een prijskaartje 7,25 miljoen dollar. Vor dat geld kreeg Neil Diamond vijf slaapkamers, zeven badkamers, een spectaculair zicht op de oceaan, een open keuken en een zwembad.

Of hij dit jaar al gaat genieten van zijn nieuwe strandhuis lijkt de vraag want Neil Diamond viert zijn vijftigjarig jubileum als artiest met een wereldtoernee. De Amerikaanse zanger komt 23 september met zijn wereldtournee ook langs de Amsterdamse concerthal Ziggo Dome.


De vraag is maar hoeveel tijd de Amerikaan er zal kunnen doorbrengen, want hij blijft erg actief. Zo vertrekt hij binnen enkele maanden naar Europa voor een reeks optredens die hem op 28 september ook naar het Sportpaleis brengt.