Pagina titel ...

BINNENKIJKEN in het nieuwe liefdesnestje met zwembad van RACHEL HAZES en haar MIKE, de man die haar grote liefde ANDRE doet vergeten

0
Foto's: Funda/Ruijgrok Makelaars Mijdrecht
Dit is het nieuwe liefdesnestje van Rachel Hazes in Mijdrecht. De weduwe van André Hazes, die dit jaar vijftig, telde 535.000 neer voor de half-vrijstaande dijkvilla met inpandig zwembad en sauna waar nieuwe liefde Mike, die haar André Hazes doet vergeten, ook al ingetrokken zou zijn!

Rachel Hazes (Foto Frans van Zijst).

2020 Lijkt het jaar van Rachel Hazes te worden. Niet alleen viert zij dit jaar 50ste verjaardag, haar band met zoon André (26) is beter dan ooit, met zijn nieuwe liefde Bridget Maasland kan zij in tegenstelling tot de moeder haan kleinkind André Jr (3) wel door een deur en dan is er ook nog een nieuwe man in haar leven, Mike, die haar wijlen André Hazes doet vergeten. Sterker nog: Rachel zegt zelfs dat zij tijdens haar huwelijk met André nooit zulke sterke gevoelens heeft gekend als zij nu voor Mike voet. “Ik had niet verwacht dat ik ooit nog zó verliefd zou worden op een man. Ik was overtuigd dat ik tot mijn dood alleen zou blijven.”

Rachel zou voor de uit 1980 daterende Mijdrechtse woning met 6 kamers, waarvan 4 slaapkamers, zijn gevallen vanwege de privacy die die biedt. Zo heeft de dijkwoning een volledig beschutte achtertuin.

De aankoop van het de woning in Mijdrecht kwam als een verrassing, want eind april 2018 kocht Rachel nog een huis in Almere voor 715.000 euro, maar dat ging na een half jaar flink verbouwen, direct weer in de verkoop. Al die tijd woonde ze in Vinkeveen, waar zij de buurvrouw was van haar dochter Roxeanne.

De dijkwoning in Mijdrecht, waar Rachel oud wil worden, staat vooralsnog alleen op haar naam. maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in en wordt Mike mede-eigenaar. Mike is de allerliefste en meest attente man die er is. Echt niets is te gek voor hem als het om ons gaat. We wonen praktisch al samen”.”


Het was het weekblad Story die vorige maand de relatie tussen Rachel Hazes en Mike onthulde

Weduwe Hazes kent Mike al een paar jaar. Ze waren gewoon vrienden tot kort geleden de vonk oversloeg. Sinds drie  maanden zijn ze nu samen. Echt samen, want de twee brengen bijna elke dag samen door. “Hij is er elke avond en gaat ’s ochtends weer vroeg de deur uit”, aldus de 49-jarige.

Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();