Pagina titel ...
dinsdag, maart 31
BINNENKIJKEN in het luxe vakantieverblijf van de KARDASHIANS (12.000 euro per nacht) in Costa Rica

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

De Kardashian-Jenner familie ging dit keer maar eens op vakantie naar Costa Rica en verbleef er in alle luxe. Ze huurden de gigantische Villa Manzu op het eilandje Papagayo. Prijs? Omgerekend iets meer dan 12.000 euro per nacht. Wat je daarvoor krijgt? Kijkt u maar even….

Voor die prijs mochten ze wel zich vermaken in twee zwembaden, waarvan eentje op het dak met een adembenemend uitzicht. Het vakantieverblijf aan Playa Prieto beschikt ook over een sigarenbar, kuuroord, bioscoopzaal, acht slaapkamers, en meerdere zonneterrassen.

Privacy verzekerd op Villa Manzu, want het ligt op een stuk grond van twee hectare op het schiereiland Papagayo en heeft een eigen beachclub. Ook is er een jachthaven, kan er gegolfd worden en zijn er tennisbanen. Het zwoele Costa Ricaanse weer en prachtige vergezichten zijn bij de prijs inbegrepen.

De Kardishians hoefde ook niet zelf voor hun natje en droogje te zorgen, want bij de prijs van de villa zijn een een privékok, bedienden, een barman, een butler en huishoudsters inbegrepen.

Ook een weekje huren? Kan hier.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0