BINNENKIJKEN in het luxe vakantieverblijf van de KARDASHIANS (12.000 euro per nacht) in Costa Rica

0
De Kardashian-Jenner familie ging dit keer maar eens op vakantie naar Costa Rica en verbleef er in alle luxe. Ze huurden de gigantische Villa Manzu op het eilandje Papagayo. Prijs? Omgerekend iets meer dan 12.000 euro per nacht. Wat je daarvoor krijgt? Kijkt u maar even….

Voor die prijs mochten ze wel zich vermaken in twee zwembaden, waarvan eentje op het dak met een adembenemend uitzicht. Het vakantieverblijf aan Playa Prieto beschikt ook over een sigarenbar, kuuroord, bioscoopzaal, acht slaapkamers, en meerdere zonneterrassen.


Privacy verzekerd op Villa Manzu, want het ligt op een stuk grond van twee hectare op het schiereiland Papagayo en heeft een eigen beachclub. Ook is er een jachthaven, kan er gegolfd worden en zijn er tennisbanen. Het zwoele Costa Ricaanse weer en prachtige vergezichten zijn bij de prijs inbegrepen.

De Kardishians hoefde ook niet zelf voor hun natje en droogje te zorgen, want bij de prijs van de villa zijn een een privékok, bedienden, een barman, een butler en huishoudsters inbegrepen.


Ook een weekje huren? Kan hier.