Pagina titel ...
woensdag, april 1
BINNENKIJKEN in het luxe en GROOTSTE HUIS (2700m2 woonoppervlak!) van Nederland dat te koop staat voor maar 4 miljoen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Gek op (woon)ruimte? Spoedt u naar Noord-Brabant waar in Esbeek Huize Rustoord te koop staat voor net geen 4 miljoen euro. Voor dat bedrag krijgt u maar liefst 2700m2 woongenot. En daarmee is het het grootste ‘huis’ dat er op dit moment te koop staat in Nederland. En het is nog eens luxe ingericht ook!

‘Huize Rustoord’ is op dit moment het grootste huis dat te koop staat in ons land. Het is een woonhuis, maar dat op dit moment dienst als hotel. Het is ook een Rijksmonument met fiscaal interessante aspecten en legio karakteristieke eigenschappen. In het monumentale pand een conferentiezaal, keuken, restaurant en bar. Voorheen waren er 32 kamers, maar die zijn teruggebracht naar 9 XL-suites, ieder met z’n eigen luxueuze badkamer. Als extratje is er op het terrein nog een multifunctioneel Koetshuis.

In de jaren twintig van de vorige eeuw is Huize Rustoord gebouwd als een vakantieverblijf voor de medewerkers van levensverzekeringsmaatschappij “De Utrecht”. Recent heeft Huize Rustoord een metamorfose ondergaan. De huidige eigenaren hebben met nauwgezet uitgevoerde restauratie de “Grandeur” uit de vorige eeuw weer nieuw leven ingeblazen.

Huize Rustoord maakt deel uit van het grote landgoed ‘De Utrecht’ en zoals gebruikelijk is de grond in erfpacht uitgegeven. Het totale Landgoed De Utrecht omvat circa 2.500 hectare (!) en 5.768 m2 daarvan is in erfpacht uitgegeven aan Huize Rustoord.

Voor €3.950.000 bent u de nieuwe eigenaar.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0