BINNENKIJKEN in het luxe en GROOTSTE HUIS (2700m2 woonoppervlak!) van Nederland dat te koop staat voor maar 4 miljoen

0
Gek op (woon)ruimte? Spoedt u naar Noord-Brabant waar in Esbeek Huize Rustoord te koop staat voor net geen 4 miljoen euro. Voor dat bedrag krijgt u maar liefst 2700m2 woongenot. En daarmee is het het grootste ‘huis’ dat er op dit moment te koop staat in Nederland. En het is nog eens luxe ingericht ook!

‘Huize Rustoord’ is op dit moment het grootste huis dat te koop staat in ons land. Het is een woonhuis, maar dat op dit moment dienst als hotel. Het is ook een Rijksmonument met fiscaal interessante aspecten en legio karakteristieke eigenschappen. In het monumentale pand een conferentiezaal, keuken, restaurant en bar. Voorheen waren er 32 kamers, maar die zijn teruggebracht naar 9 XL-suites, ieder met z’n eigen luxueuze badkamer. Als extratje is er op het terrein nog een multifunctioneel Koetshuis.


In de jaren twintig van de vorige eeuw is Huize Rustoord gebouwd als een vakantieverblijf voor de medewerkers van levensverzekeringsmaatschappij “De Utrecht”. Recent heeft Huize Rustoord een metamorfose ondergaan. De huidige eigenaren hebben met nauwgezet uitgevoerde restauratie de “Grandeur” uit de vorige eeuw weer nieuw leven ingeblazen.

Huize Rustoord maakt deel uit van het grote landgoed ‘De Utrecht’ en zoals gebruikelijk is de grond in erfpacht uitgegeven. Het totale Landgoed De Utrecht omvat circa 2.500 hectare (!) en 5.768 m2 daarvan is in erfpacht uitgegeven aan Huize Rustoord.


Voor €3.950.000 bent u de nieuwe eigenaar.