Pagina titel ...
maandag, januari 27
BINNENKIJKEN in het LONDENSE appartement van HANS BREUKHOVEN waar hij tot zijn dood woonde

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Na het faillissement van zijn Free Record Shop verhuist Hans Breukhoven teleurgesteld naar Londen. Hij heeft bijna alles verloren. Hij huurt een flat in de Londense wijk South Kensington. Daar overlijdt hij ook op 20 januari van dit jaar.

(Lees verder na de advertentie)

 

Het appartement mag dan in een leuke buurt liggen, het is in vergelijking met de Wassenaarse villa die hij met Connie deelde, piepklein. De totale woonoppervlakte bedraagt 123 vierkante meter en beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers en een woonkamer met balkon.

Hoewel hij een relatie krijgt met de Brits-Libanese Najla Al Naqeed, manager bij een Saudi-Arabische investeringsbank in Londen, wil Breukhoven niet meer samenwonen. “Als ik wil, kan ik mijn eigen prakkie klaarmaken, mijn huisje schoonhouden. Ik krijg wat geld uit de sportscholen, maar daar kan ik niet van leven. Ik kan rondkomen van mijn spaarcentjes, maar ik kan zo geen honderd worden,” zegt hij.

Een auto heeft hij niet. In Londen reist hij met de tube. Hij vult zijn dagen met ’s morgens vroeg op te staan om te gaan joggen en probeert creatief bezig te zijn door lp-hoezen te verknippen en die op een iets andere manier weer in elkaar plakken. “Ik knip bijvoorbeeld uit de hoes van Yellow submarine van The Beatles het gele onderzeeërtje, en plak dat er ergens anders weer op. Ik schilder weer. En samen met mijn goede vriend Juan da Silva werk ik aan een boek over de geweldige jaren bij Free Record Shop. Ik doe alleen nog maar leuke dingen.”

In Londen verklaart hij, Hans is dan 66 jaar, ook de naderende ouderdom de oorlog. Hij wil gezond 104 worden. Hij slikt vitamines en volgt anti-aging -programma’s. “Je moet sterke genen hebben, en blijven werken en bewegen, stress voorkomen. Zodra je stopt, ben je weg.”

Op 20 januari 2017 overlijdt Breukhoven in Londen. Twee van zijn vijf kinderen, Edwin uit zijn eerste huwelijk met Carol, en Shannah, de uit Costa Rica geadopteerde dochter, van Hans en Connie zijn bij hem.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK