Opnieuw BESLAG bij PAAY en nu voor het dubbele! Waarom mag PATRICIA niet in te koop staan kasteel steenrijke schoonouders wonen?

0
De financiële ellende dreigt Patricia Paay nu echt boven het hoofd te groeien nu de belastingdienst opnieuw beslag heeft gelegd. En niet voor een, maar bijna twee (€195.000) ton! Zelfs als Paay haar huis in Lijnden tegen de vraagprijs weet te verkopen blijft ze als vrouw met AOW-tje over met een grote schuld. Grote vraag blijft waarom haar steenrijke schoonouders hun zoon Robbert en Paay niet uit de financiële nood helpen of ze aanbieden hun intrek te nemen in hun te koop staande kasteeltje in het Belgische Rijkevorsel.

Wat zou dat romantisch zijn als Patricia Paay met vierde man Robbert Hinfelaar verhuisd naar de villa waar zij jaren gelukkig was met derde echtgenoot Adam Curry. Naar de plek waar man Robbert Hinfelaar op zijn achttiende verliefd werd op Paay toen zijn ouders de villa van Paay en Curry kwamen kopen….


Maar die kans lijkt klein. Ook nu Paay en man Robbert Hinfelaar gebukt gaan onder de schulden lijkt de rijke familie van Hinfelaar ze niet te willen helpen. Zelfs nu de financiele nood van Patricia en Robbert echt heel groot is .

Legde de belastingdienst recent executoriale beslag op het huis van Patricia Paay, omdat beslag er twee dagen later -na een goed gesprek volgens Paay – er weer af te halen nu heeft diezelfde belastingdienst een hypotheek op haar huis gevestigd. Ging het executoriaal beslag nog om ‘een ton’de hypothecaire inschrijving van de Staat der Nederlanden bedraagt volgens de site BekendeBuren €195.000.


Zelfs als Paay haar te koop staande huis in Lijnden verkoopt tegen de vraagprijs van €475.000 dan loopt haar verlies in de tonnen. Op het huis rust een hypotheek van €322.493. Tel daarbij de €195.000 bij op die de belastingdienst claimt zodra het huis verkocht is en Paay heeft een schuld van €517.493 om te betalen! Dan komt zij dus al bijna €50.000 tekort en is zij ook de €100.000 aan eigen geld kwijt die zij in het huis stak. Een nieuw huis kopen lijkt dan ook zo goed als onmogelijk voor Paay, die haar leeftijd (67) ook niet mee heeft om opnieuw een hypotheek te krijgen.

Dat de rijke familie van haar man Robbert Hinfelaar blijkbaar ook niet de helpende hand wil toesteken moet Paay pijn doen. De familie van Robbert lijkt vanaf het begin de relatie van hun zoon met Paay niet te hebben zien zitten. Misschien omdat zij het leeftijdsverschil van 35 jaar tussen hun zoon en zijn geliefde iets te groot vonden?

Piaknt is ook dat Robbert, in tegenstelling tot zijn broer, ook niet is opgenomen in de directie van het familiebedrijf. Robberts broer Paul wond er eerder geen doekjes om dat de familie meent dat de 35 oudere Paay niet de gedroomde vrouw is voor Robbert. De oudere broer van Robbert liet via zijn vrouw weten dat hij zich volledig distantieert van het stel.

De ouders van Robbert Hinfelaar zien het dan ook niet zitten om het in 2004 van Paay en toen nog man Adam Curry gekochte kasteeltje in het Belgische Rijkevorsel opnieuw door Paay nu met hun zoon te laten bewonen. 

Het kasteel staat al sinds november 2016 in de verkoop voor €2.750.000. Het is het kasteel dat in 2003 centraal stond in de reallife soap ‘The Adams Family’. De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 575 vierkante meter en er zijn in totaal zes slaapkamers en drie badkamers. Ook is er een inpandig café met een eigen toilet en zithoek. Een stek waar Adam veel tijd in doorbracht.Het parkdomein van ruim 6 hectare is met bijzonder veel oog voor detail met prachtige vijverpartijen. De woning -vloeroppervlak 575m2- telt zes slaapkamers en drie badkamers. In de leefruimte zijn verschillende zithoeken in het grote geheel geïnstalleerd. Ook is er een tv hoek met projectiescherm en een inpandig authentiek café met eigen sanitair en zithoek. De grote veranda heeft een open haard.

Buiten een mooi aangelegd terras in kleine kasseien, een nog door Adam Curry aangelegde heli landingsplaats, een tennisveld en een bbq huis met eigen bar, terras en jacuzzi.

Eind mei zette Paay de’filmset’van haar seksvideo’s in Lijnden in de verkoop. Paay beleefde toen al een moeilijke tijd nadat seksvideo’s van haar op internet belandden. Bovendien vocht zij met de buurman een door haar verloren juridisch geschil uit over de opbrengst van een pantylijn die haar naam droeg. Alle reden dus om te verkassen.

Na het uitlekken van de seksvideo’s komt Paay nog maar weinig in het openbaar. “We willen samen (met man Robbert, red) een nieuwe start maken”, vertelt Patricia aan Shownieuws. “Hij is hier bij mij ingetrokken en we willen graag een huis echt voor onszelf. Met een groot hek eromheen zodat niemand me meer kan volgen.”

Vraag is alleen of er na de verkoop van het pand in Lijnden nog wel geld is om een huis met een hek te kopen. Of Robberts ouders moeten toch nog de hand over hun hart strijken.