BINNENKIJKEN in het liefdesnestje van BRAD PITT en JENNIFER ANISTON dat nu op de markt is voor 49 miljoen dollar

0
Beeld: ChonranPictures
De villa in Beverly Hills waar Brad Pitt en Jennifer Aniston ooit gelukkig waren staat te koop. De nieuwe eigenaar moet wel eerst 49 miljoen dollar betalen om in het voormalige liefdesnestje van Brad en Jen in te trekken. Brad en Jennifer kochten het historische pand in 2001 voor 13,5 miljoen dollar om het in 2006 weer van de hand te doen. Dat was een jaar nadat ze van elkaar scheidden.

De villa dateert uit 1934 en heeft 5 slaapkamers en 12 badkamers. Verder zijn de marmeren vloeren in het huis voorzien van vloerverwarming. Er is een grote eetkamer voor 20 personen. De master bedroom heeft hoge schuine plafonds met balken.Buiten een zwembad en tennisbaan. Een drankje drinken kan op een van de aanwezige terrassen. Buurman is acteur Danny DeVito die woont op het landgoed ernaast.


Als het aan de fans van Aniston ligt kopen Brad en Jennifer het pand weer zelf. Die hopen namelijk dat Jennifer weer samenkomt met ex Brad Pitt. Jennifer Aniston zegt echter dat ze gelukkig is als vrijgezel. Ze vierde dan ook haar vijftigste verjaardag als single. Onder de gasten was ook haar ex Brad Pitt, die nog maar recent de vechtscheiding afrondde met Angelina Jolie.

Jolie, de vrouw voor wie hij Jennifer vijftien jaar geleden verliet.
Nu die scheiding rond is zoeken de oude geliefden elkaar weer op. Dat leidde vrijwel direct tot speculaties over een mogelijke hereniging. Jennifer reageert overigens nooit op dergelijke geruchten. Destijds was ze er helemaal klaar mee dat haar voortdurend gevraagd werd wanneer de baby kwam.


CREDIT: chonranpictures