Binnenkijken in het liefdesnestje van Badr Hari en Christiano Ronaldo

0
Binnenkijken in het liefdesnestje van de Portugese stervoetballer Cristiano Ronaldo (30) en de Nederlands-Marokkaanse kickbokser Badr Hari (31). Het duo heeft een superdeluxe hotelsuite geboekt in hotel The Pearl Marakkech om 2015 uit en 2016 liefdevol in te luiden…


De Britse krant The Sun schrijft dat Ronaldo één van de duurste kamers heeft gereserveerd in hotel The Pearl Marrakech. De suite waar het om gaan kost vanaf 3250 euro per nacht inclusief drie maaltijden en onbeperkte roomservice.

Ronaldo en Badr Hari verbleven eerder in het hotel. De twee poseerden toen, hangend in elkaars armen, op een ligbed aan de rand van het zwembad.


The Sun schreef begin december dat Badr en Cristiano een meer dan vriendschappelijke relatie zouden hebben. De voetballer van Real Madrid zou om de haverklap met zijn privéjet naar Marokko vliegen ‘om daar even zijn knappe kickbokser te ‘zien’.

Ronaldo werd in juni van dit jaar gefotografeerd op een jacht samen met zijn goede vriend José Semedo, een Portugees die bij Sheffield Wednesday speelt. Op de foto’s hadden beiden duidelijk zichtbaar een bobbel aan de voorzijde van hun zwemshorts.


Volgens de Catalaanse krant El Mundo Deportivo het mannelijke geslacht in opgewonden staat. Op de foto’s was ook te zien dat Ronaldo met zijn rechterhand het kruis van de 30-jarige Semedo ‘betast’. De spraakmakende ‘erectiefoto’s’ gingen de hele wereld over.

Badr Hari zat overigens gisteren nog samen met zijn goede vriend Ali B. in Dubai. De twee bekende Nederlandse Marokkanen gaan daar volgens insiders samen een hotel openen.